Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

United bekräftar
Álvaro Fernández till Granada på lån

Álvaro Fernández kommer att spendera säsongen 2023/24 i Granada på lån. Detta bekräftas natten till lördag.

För Fernández, som är 20 år gammal, blir det andra säsongen på lån. Förra säsongen spenderade han hos Preston North End, där han blev utsedd till klubbens bästa unga spelare. Nu får han prova lyckan på högre nivå, i La Liga.

I somras spelade Fernández fyra träningsmatcher för United. Han var sedan oanvänd avbytare mot Nottingham Forest i lördags. Uppenbarligen lyckades han inte imponera tillräckligt på Erik ten Hag. Annars hade Fernández rimligen fått chansen i a-laget nu när Tyrell Malacia och Luke Shaw är skadade. Istället valde United att plocka in Sergio Reguilón på lån.

Vi önskar Álvaro Fernández all lycka i Granada!

Res med oss till Manchester!