Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Ny huvudsponsor pågång / Antony publicerar meddelanden / Silly-season fortsätter

Dagens Unitedsvep tar itu med nyheterna om att Manchester United närmar sig en ny huvudsponsor till nästa säsong, Vi rapporterar även att Antony fortsätter sitt försvar genom att publicera meddelanden mellan honom och anklagande Ingrid Lana. I övrigt så kan vi även bjuda på ett riktigt silly-season rykte som gjort rundorna under det senaste dygnet.

Ny huvudsponsor pågång

Manchester United avancerar i samtalen med det amerikanska tech-företaget Qualcomm som ny huvudsponsor till nästkommande säsong. En deal mellan parterna skulle se United tjäna en årlig summa av 60 millioner pund med Qualcomm som ny tröj-sponsor till säsongen 2024/25.

Manchester United tecknade en affär med TeamViewer under pandemin men det tyska företaget har sedan dess meddelat att man inte har för avsikt att förnya sitt avtal med United.

Antony publicerar meddelanden

Antony har valt att försvara sig efter att 33-årige Ingrid Lana anklagat honom för våld i hemmet. Antony har publicerat en sexuellt laddad text konversation mellan honom och Lana i ett försök att avslöja kvinnan som en lögnare.

Textmeddelandena beskriver hur Lana gjort sexuella närmanden mot Antony som visar på ett samtyckande förhållande mellan partena. Viktigt att notera är att Ingrid Lana har märkt meddelandena som fabrikerade och falska.

Silly-season fortsätter

Daily Mail rapporterade igår att Manchester United var intresserade av att värva den förra Aston Villa spelaren Anwar El Ghazi, som i nuläget inte har någon klubbadress efter att hans kontrakt med PSV utgått. Ryktet kommer efter problem på kant-positionerna då stora frågetecken hänger över både Antony och Jadon Sancho.

Nödlägesvärvningen av El Ghazi kommer dock inte att bli verklighet, det enligt Laurie Whitwell. Detta då klubben ser Facundo Pellistri och Alejandro Garnacho som alternativ på högerkanten, även Bruno Fernandes och Mason Mount ses som potentiella startspelare på positionen.

Matchtips

Vi på Muss vill även påminna om att Manchester Uniteds damer tar emot Liverpool på onsdag klockan 13.00. Matchen kommer att sändas på MUTV.