Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Dagens lag: Manchester United - Liverpool
Engelskorna tillbaka och Geyse på topp

Manchester Uniteds damlag möter idag Liverpool i en träningsmatch på Carrington. Uniteds engelska VM-spelare gör idag sin första försäsongsmatch och på topp får vi chansen att stifta bekantskap med det brasilianska nyförvärvet Geyse.

Earps
Le Tissier, Ladd, Turner, Evans
Toone, Zelem, Naalsund
Parris, Geyse, Galton

Exakt hur laget formeras återstår att se. United har bara två skolade ytterbackar i truppen den här säsongen och Hannah Blundell inleder på bänken medan Jayde Riviere saknas i matchtruppen. Gissningsvis får vi se mittbackarna Maya Le Tissier och Gemma Evans som ytterbackar medan mittfältaren Hayley Ladd kan tänkas kliva ner i mittförsvaret.

På bänken noterar vi framför allt vårt senaste nyförvärv Hinata Miyazawa, som vann skytteligan i VM. Vi har även flera ungdomsspelare på bänken men flera etablerade spelare saknas i matchtruppen av okänd anledning.

Matchen visas gratis på MUTV och Manchester Uniteds hemsida. Avspark klockan 13.00.

Liverpool

Res med oss till Manchester!