Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
PL-truppen registreras / Rekord-målvakt på ingång / Sancho raderar tweeten

Dagens Unitedsvep innehåller nyheten att Premier League-truppen har bekräftats inför säsongen. Vi kan även rapportera att United är nära att värva Phallon Tullis-Joyce för en rekordsumma. I övrigt så kan vi även berätta att Jadon Sancho har raderat sin omtalade tweet.

PL-truppen registreras

Årets Premier League-trupp har nu bekräftats av klubben. Truppen inkluderar bara spelare över 21-års ålder, detta då spelare under denna ålder ej behöver registreras för att kunna delta i matcher. Detta är anledningen till att man inte hittar någon Alejandro Garnacho eller Rasmus Höjlund på listan.

Se den kompletta 25-manna truppen nedan:

Målvakter

Altay Bayindir
Tom Heaton
Andre Onana

Försvarare

Diogo Dalot
Jonny Evans*
Victor Lindelof
Harry Maguire*
Tyrell Malacia
Lisandro Martinez
Sergio Reguilon
Luke Shaw*
Raphael Varane
Aaron Wan-Bissaka

Mittfältare

Sofyan Amrabat
Casemiro
Christian Eriksen
Bruno Fernandes
Scott McTominay*
Mason Mount*
Facundo Pellistri
Donny van de Beek

Anfallare

Antony
Anthony Martial
Marcus Rashford*
Jadon Sancho*

*Antyder att spelaren uppfyller ligans kriterier som egenodlad spelare

På Premier Leagues hemsida så kan ni även de B-listan där alla tillgängliga U21 spelare finns nerkritade.

Rekord-målvakt på ingång

Manchester United verkar vara väldigt nära en värvning av den amerikanska målvakten Phallon Tullis-Joyce innan transferfönstrets stängning på torsdag, detta rapporterar Daily Mail. Övergången sägs också kunna slå det nuvarande rekordet för övergångssumma betalad för en målvakt i damfotbollen som i nuläget ligger på 100,000 pund.

Det är viktigt att notera att Mary Earps förväntas att stanna i Manchester United oavsett om Tullis-Joyce värvas eller inte. Detta då United har gjort det tydligt att den Ballon d’Or nominerade målvakten inte är till salu, en stans som inte förväntas att ändras innan morgondagens deadline day.

Något som också är värt att nämna är att lagets nuvarande andramålvakt Sophie Baggaley kommer att låtas lämna klubben ifall Tullis-Joyce kommer in.

Sancho raderar tweeten

Jadon Sancho har nu äntligen plockat bort sin tweet där han öppet trotsade Erik ten Hags kommentarer kring spelarens träningsvecka. Trots heta diskussioner inom klubbens kretsar kring Sanchos framtid så har tweeten legat uppe på spelarens Twitter (X) konto sedan den lades ut strax efter förlusten mot Arsenal den 3:e september, innan den togs bort igår.

Landskamper

Två sydamerikanska Unitedspelare lirande boll under tisdag kväll och onsdag natt. Casemiro stod för en stabil insats mot Peru i VM-kvalet, en match som Brasilien lyckades vinna efter ett sent avgörande från Marquinhos.

Även Facundo Pellistri fick sparka lite boll då han byttes in när Uruguay förlorade mot Ecuador med 2-1.

Naalsund till landslaget

Lisa Naalsund finns med i den norska landslagsuttagningen inför Nations League matcherna mot Österrike och Portugal.

Engelska uttagningar

Landslags-uttagningen för det engelska damlandslaget inkluderar fyra Unitedspelare i form av Mary Earps, Maya Le Tissier, Ella Toone och Katie Zelem. Matcher mot Skottland och Holland väntar för The Lionesses.

Uppdatering från TRA

The Red Army (TRA) har nu gett oss en uppdatering efter att gruppen fått tro att de klassificerats som en “riskgrupp”, något som klubben avvisade. Detta ledde även till att TRA inte kommer att infinna sig på sin sektion under hemmamatcherna mot Crystal Palace och Galatasaray.

TRA har nu fått klarhet från klubben att gruppen inte klassas som en riskgrupp i ett meddelande som ni kan läsa nedan.

Annat övergångsnytt inför morgondagens deadline

Tottenham Hotspur hoppas kunna värva in Unitedforward Martha Thomas som ersättare till den skadade Bethany England inför morgondagens deadline.

Det verkar dock inte bara bli utgångar för United under övergångsfönstrets slutskede då klubben förväntas värva 26-årige försvararen Gabby George från Everton, detta då United har aktiverat en stor utköpsklausul i spelarens kontrakt värt 150,000 pund.

En värd notering är att Gabby George är kusin till Jesse Lingard, så Unitedkopplingen är redan stark.

Res med oss till Manchester!