Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

United bekräftar
Ivana Ferreira Fuso fortsätter karriären i Birmingham City

Det är deadline day på damsidan och vi förväntar oss en hektisk dag för Manchester United. Dagens första affär är nu officiell, då det bekräftas att Ivana Ferreira Fuso lämnar United för Birmingham City.

Brasilianska Ferreira Fuso – som växte upp i Tyskland – hämtades till United från Basel sommaren 2020. Någon succé i United blev det emellertid inte. Första säsongen i klubben var hon hämmad av skador och speltiden begränsades till sex inhopp. Hon fick något större förtroende säsongen 2021/22 men hon var aldrig nära en ordinarie plats. Det följdes av att hon förra säsongen flyttade till Bayer Leverkusen på lån.

Totalt blev det 2 mål på 21 framträdanden (varav 17 som inhoppare) som Unitedspelare för Ferreira Fuso.

Att Ferreira Fuso skulle lämna United får mot den bakgrunden ses som väntat. Nu väntar spel i ett Birmingham City som har inlett säsongen i Championship med en enda poäng på tre matcher.

Vi tackar Ivana Ferriera Fuso för hennes insatser som Unitedspelare och önskar lycka till i framtiden!

Res med oss till Manchester!