Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Skadeuppdateringar / Watson lämnar landslagssamling / Ord från Reguilon

Dagens Unitedsvep kommer med lite positiva uppdateringar angående Mason Mount och Harry Maguire efter dagens träning på Carrington. Vi rapporterar även om att Emma Watson fått lämna skottlands landslagssamling. I övrigt så har Sergio Reguilon prisat Old Trafford atmosfären i en intervju.

Skadeuppdateringar

Mason Mount var tillbaka på fotbollsplanen under den senaste träningen på Carrington inför morgondagens match mot Crystal Palace i ligacupen. Mount har varit otillgänglig för uttagning på grund av skada sedan matchen mot Tottenham men verkar nu vara nära matchform.

Även Harry Maguire sågs tränandes med laget, mittbacken har missat lagets två senaste matcher på grund av skada. Sofyan Amrabat och Raphael Varane var också närvarande under träningen. Båda spelarna gjorde inhopp under Burnley-matchen efter egna skadebesvär.

Watson lämnar landslagssamling

Det blev ingen lyckad landslagssamling för Emma Watson. Stortalangen, som kom till United i sommar, missade landskampen mot England efter att ha dragit på sig en skada under en träning. Nu ersätts hon i landslagstruppen av Kirsty Howat, för att fortsätta sin rehabilitering utanför den skotska truppen.

Ord från Reguilon

Vår inlånade vänsterback Sergio Reguilon har genomfört en intervju med klubbens media inför morgondagens match mot Crystal Palace. Spanjoren pratade gott om atmosfären på Old Trafford efter att spelaren gjort sin hemmadebut mot Brighton tidigare i september.

Jag spelade där [på Old Trafford] för bortalaget en gång under Covid och tyvärr fanns det inga fans, men nästa gång var arenan full och det var verkligen fantastiskt. Det är en historisk stadion och verkligen speciell.

Läs mer om intervjun med Sergio Reguilon på manutd.com

Res med oss till Manchester!