Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Italiensk stjärna ryktas / Före detta Unitedspelare lägger av / Tränarbyte hos CL motståndarna

Dagens Unitedsvep kommer med rykten om att Manchester United tittar på en oväntad värvning av Federico Chiesa från Juventus. Vi rapporterar även om att en före detta Unitedspelare valt att lägga skorna på hyllan. I övrigt så rapporterar vi om att damlagets motståndare i CL-kvalet fått byta tränare.

Italiensk stjärna ryktas

Federico Chiesa hade en tuff säsong 2022/23 efter att ha kommit tillbaka från en allvarlig ledbandsskada. Denna säsong så verkar dock italienaren vara tillbaka i toppform för Juventus, med fyra mål gjorda på de sex inledande matcherna. 25-åringen har bara ett år kvar på sitt kontrakt med Juventus och Manchester United sägs nu vara intresserade av ett överraskande svep för att ta honom till Old Trafford redan i januari, detta då situationen med Jadon Sancho saknar lösning.

Detta skulle såklart vara en väldigt svår övergång att lösa mellan klubbarna, särskilt i januari, men det är alltid lite intressant med dessa rykten.

Före detta Unitedspelare lägger av

Abbie McManus, som gjorde en handfull matcher för Manchester United mellan 2019 och 2021, lägger nu skorna på hyllan efter en kämpig tid med skada. Försvararen bröt benet när hon spelade för Leicester City i januari och får nu lägga av vid bara 30-års ålder. Läs mer på bbc.com.

Tränarbyte hos CL motståndarna

Gérard Prêcheur lämnar sin position som huvudtränare i PSG Women, detta av personliga skäl. Han ersätts av den nuvarande assisterande tränaren Jocelyn Prêcheur, som tar hand om laget framöver.

Manchester United påbörjar sin Champions League resa mot just PSG i kvalet. Det första mötet mellan lagen sker den 10:e oktober.

 

Res med oss till Manchester!