Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Ten Hag om Rashfords partaj / Vinst för U21

Dagens Unitedsvep handlar främst om Erik ten Hags tankar efter att Marcus Rashford åkt på fest efter förra helgens derby. Vi tar även med en fin vinst för U21 laget mot Everton.

Ten Hag om Rashfords partaj

Det var bara några timmar efter förra helgens Manchesterderby som Marcus Rashford sågs festandes på en nattklubb i stan. Festen planerades i förhand för att fira Unitedspelaren som nyligen fyllt 26. Erik ten Hag fick frågan om detta festande under den andra delen av presskonferensen inför Fulham-matchen. Ten Hag såg händelsen som “oacceptabel” men att Rashford sedan dess bett om ursäkt.

Jag är medveten om det [festen]. Jag pratade med honom om det. Det är oacceptabelt. Jag sa till honom, han bad om ursäkt och det var allt.

Festen var inte anledningen till att spelaren saknades i dagens matchtrupp mot Fulham. Rashford missade matchen på grund av en träningsskada under gårdagen. Läs mer om vad som sades i den andra delen av pressträffen här.

Vinst för U21

Manchester United U21 tog tre poäng mot gästande Everton i en match som slutade 3-1. Joe Hugill gjorde två mål och Shola Shoretire satte en frispark för United. Se frisparksmålet nedan.

Res med oss till Manchester!