Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
U-19 kryssade i Köpenhamn / Lindelöf till landslaget

Dagens svep tar fokus på ungdomarnas match i Köpenhamn, samtidigt har Janne Andersson tagit ut sin sista trupp. 

Ungdomarna tappade mot FC Köpenhamn

Ikväll spelar Manchester Uniteds A-lag mot FC Köpenhamn i Champions League, i eftermiddag har U-19 spelat samma match, en match som slutade 2-2.

Manchester United öppnade starkt och snabbt och gjorde 0-1 efter endast tio spelade minuter, detta genom Ethan Williams.

United fortsatte sedan starkt och utökade snabbt sin ledning till 0-2 i den trettonde minuten genom Ethan Wheatley.

Köpenhamn tog sig dock tillbaka in i matchen och i den 23e minuten gjorde Rasmus Højlunds bror, Emil Højlund 1-2 på straff. Det såg länge ut som att de röda skulle ta med sig vinsten hem till England men i en av matchens sista minuter lyckades Köpenhamn, genom Amin Chiakha göra 2-2. Ett resultat som stod sig. Låt oss hoppas på bättre resultat för A-truppen ikväll.

Victor Nilsson Lindelöf uttagen

Janne Anderssons sista landslagstrupp som svensk förbundskapten är släppt. Den innehåller en Manchester United spelare i form av Victor Nilsson Lindelöf men även föredettingen Anthony Elanga får plats. Sverige möter den 16:e november Azerbajdzjan på bortaplan för att sedan avsluta EM-kvalet med en match mot Estland på Friends Arena den 19:e november. Sverige har som bekant ingen möjlighet att avancera från sin EM-kval grupp utan det blir istället en kamp för den värdighet som finns kvar att rädda, framförallt lär det bli en avtackning till Janne Andersson.

 

Res med oss till Manchester!