Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Onana spelklar till Everton matchen / Gårdagens landskamper

Dagens Unitedsvep kommer med en positiv uppdatering angående Andre Onana efter att målvakten drog på sig en skada under fredagens match mot Mauritius. Vi går även igenom vilka Unitedspelare som representerade sina länder under gårdagen.

Onana spelklar till Everton-matchen

Andre Onanas skadekänning från fredagens landskamp är inte lika allvarlig som först befarat och målvakten förväntas vara redo för spel redan till helgens Premier League match mot Everton. Onana hade en smärtkänning i ryggen mot Mauritius men byttes ut främst som en säkerhetsåtgärd. Kamerun möter Libyen i en andra VM-kvalmatch på tisdag, men det står ännu inte klart om Onana kommer att delta i den matchen.

Gårdagens landskamper

Det blev vinster för samtliga Unitedspelare i sina respektive landskamper under gårdagen.

Louis Jackson & Malachi Sharpe

En rolig förmiddagsmatch i Bulgarien för skotska Unitedfantaster igår då Louis Jackson och Malachi Sharpe båda nätade för Skottland U19 i en vinstmatch mot Andorra U19. Matchen slutade 3-1.

Även Jack Kingdon fanns med i den skotska matchtruppen men det blev ingen speltid för 18-åringen.

Kobbie Mainoo

Kobbie Mainoo fanns med från start för England U19 när Japan besegrades efter en svängig tillställning. England tog en 2-0 ledning i den första halvleken innan Japan lyckades hitta sig tillbaka till 2-2 tidigt i andra halvleken. England och Mainoo fick dock ändå vinna till slut efter ett avgörande i sista minuten.

Altay Bayindir

Altay Bayindir stod mellan stolparna när hans Turkiet lyckades slå Tyskland, även trots två insläppta kassar av målvakten. Vänskapsmatchen slutade 2-3.

Res med oss till Manchester!