Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Ratcliffe nästa vecka? / Miyazawa skadad / Månadspriser

Dagens Unitedsvep kommer med den femtioelfte uppdateringen angående Sir Jim Ratcliffes stundande delövertagande av klubben. Vi rapporterar även om att Hinata Miyazawa skadats under en landskamp mot Brasilien. I övrigt så har några spelare vunnit priser för sina prestationer under november månad.

Ratcliffe nästa vecka?

Man vågar nästan inte tro på rapporter angående ägarsagan. Ständigt så har vi fått höra att Sir Jim Ratcliffe är någon dag ifrån att annonseras som ny delägare i klubben. Denna gång så kommer rapporterna från Sky News som påstår att affären mellan INEOS och klubben ska vara redo att fullbordas tidigt nästa vecka.

Källorna säger dock att det är möjligt att vi får ännu en försening i affären, men att båda parterna nu förväntar att förhandlingarna för 25% av klubben ska slutföras nästa vecka.

Miyazawa skadad

Igår så spelade Hinata Miyazawas Japan mot Geyses Brasilien i en vänskapsmatch för andra gånger på några dagar. Geyse fick ingen speltid i den första matchen mellan länderna men igår så blev det 90 minuter för anfallaren i en kamp som slutade 0-2 till Japan.

Miyazawa startade på bänken men blev inbytt i den 58:e minuten. Det tog dock bara någon minut innan Miyazawa fick lämna planen igen efter att direkt dragit på sig en oroväckande skada som såg spelaren haltandes från planen. Det står fortfarande inte klart vad den exakta statusen är på VM-skyttedrottningen efter skadan men hon är alltså den femte av sommarens nyförvärv som gått ner skadad under säsongen.

Månadspriser

Vi har månadspriser på både herr och damsidan att redovisa.

Nikita Parris

Nikita Parris är utsedd till månadens spelare i damlaget efter ett imponerade målfacit, med sex mål på lika många matcher.

Alejandro Garnacho

Surprise surprise! Alejandro Garnacho tar hem månadens mål i klubben för sin Rooneyspark mot Everton. Ingen skulle vara förvånad ifall argentinaren tar hem självaste Puskaspriset för den kassen. Se målet nedan, man blir ju trots allt aldrig trött på att se det.