Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Diverse från Ten Hag / Rasist fängslad

Dagens Unitedsvep bjuder på lite intressanta kommentarer från den andra delen av presskonferensen innan gårdagens match mot Bournemouth. Vi kan även rapportera att mannen som gjorde rasistiska gester mot Rio Ferdinand i maj 2021 nu fått sitt fängelsestraff.

Diverse från Ten Hag

Vi fick några intressanta uttalanden från Erik ten Hag inför gårdagens förlustmatch mot Bournemouth. Läs Ten Hags kommentarer angående Sancho, Garnacho, målvaktssituationen och spelarkontrakt nedan.

Om Sancho situationen

det handlar om kultur och att varje spelare måste matcha vissa standarder, och det handlade om det. Så, vad kommer att hända, ja, han vet vad han måste göra om han vill återvända. Så det är upp till honom.

Det hela är en intern fråga.

Om Garnachos form

Vi ville ta med honom och ge honom tid att leverera det han gör i detta ögonblick. Jag tror att det finns en stor potential och mycket som han kan bygga vidare på, men vi är nöjda med hur han presterar just nu. Vi är nöjda med hans bidrag, alltid basen, grunden, är den försvarande delen, men nu även anfallsmässigt har han nyckelförmågan. Han har assisten, han är ett målhot, han gör mål. Det är också väldigt viktigt för en offensiv spelare, att man får in produktionen.

Om målvaktsgruppen

Jag tycker att det vi behöver är tre väldigt bra målvakter för en framgångsrik säsong. I bästa läge också, en eller två målvakter utlånade eftersom att du måste utveckla den gruppen hela tiden. Vi är nöjda med den grupp vi har nu. Vi har en väldigt stark målvaktsgrupp, speciellt de tre första [Onana, Bayindir, Heaton]. De kan alla spela, de är alla kapabla att spela till de högsta standarder som behövs.

Om spelarkontrakt

[Om förlängningar på Lindelöf, Martial, Wan-Bissaka, Hannibal] det är absolut på bordet, vi diskuterar saker och när vi har nyheter kommer vi att ta fram det.

[Om Reguilon stannar hela säsongen] För det måste vi fatta ett slutgiltigt beslut men det finns en annan klubb [Spurs]  inblandad i det också.

Rasist fängslad

En man har dömts till sex månaders fängelse efter rasistiska gester riktade mot Rio Ferdinand i maj 2021. Händelsen inträffade under en match mellan Wolves och Manchester United på Molineux Stadium där Rio Ferdinand vid matchen jobbade som expertkommentator.

Mannen kommer också att avtjäna sju års avstängning från att infinna sig vid någon fotbollsmatch i landet.