Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Från oss alla, till er alla
En riktigt god jul!

Vi på Muss-redaktionen vill idag passa på att önska alla Manchester United-supportrar en riktigt god jul. Vi hoppas ni får en härlig dag med trevligt umgänge och god mat och dryck.

För att göra en väldigt kortfattad summering av Unitedåret 2023 kan vi konstatera att det så sakteliga har blivit sämre och sämre. De flesta av oss spådde nog en fortsatt positiv utveckling efter Erik ten Hags intåg och relativt fina debutsäsong, men för närvarande finns få ljusglimtar att peka på. Förhoppningsvis kan laget samla ny kraft till det nya året.

Någon omfattande julledighet är det i vanlig ordning inte tal om. På tisdag kväll spelar United igen och tar då emot Aston Villa hemma på Old Trafford. Årets sista match väntar därefter på lördag när man reser till City Ground för möte med Nottingham Forest.

Från oss alla, till er alla, en riktigt god jul! 

Res med oss till Manchester!