Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Sancho flyger till Tyskland / Nytt kontrakt för Hugill / Martial vill stanna till sommaren

Dagens Unitedsvep kommer med nyheten att Jadon Sancho kommer att lånas ut till Borussia Dortmund. Vi kan även rapportera att Joe Hugill har tecknat nytt kontrakt med klubben. I övrigt så ser Anthony Martial ut att stanna i klubben tills sommaren.

Sancho flyger till Tyskland

Jadon Sancho kommer att återvända till Borussia Dortmund. Detta då klubbarna har kommit överens om en låneaffär som ser Sancho spela ut säsongen i den tyska ligan. Affären kostar Dortmund fyra miljoner euros i låneavgiften samt delbetalning av spelarens lön. Det finns ingen köpoption inkluderad i affären.

Sancho förväntas nu resa till Tyskland för att sedan genomgå läkarundersökning och skriva på för Dortmund inom de närmaste 48 timmarna.

Nytt kontrakt för Hugill

Joe Hugill har skrivit på ett nytt kontrakt med Manchester United som sträcker sig till 2026 med en option på ett ytterligare år. Den 20-årige forwarden ser även ut att lånas ut till Burton Albion för att få spela mer A-lags fotboll.

Martial vill stanna till sommaren

Anthony Martial ser ut att vilja stanna i Manchester United till sommaren. Spelaren har avvisat intresse från Marseille och Fenerbahce. Martials kontrakt går ut i juni och Manchester United verkar inte vara intresserade av att aktivera förlängningen i kontraktet.

VD-snack

Sir Jim Ratcliffe och hans INEOS är i det tidiga skedet av att implementera sin vision för klubben, även fast inga officiella ändringar kan göras ännu då Premier League fortfarande inte har godkänt affären. En av de stora besluten som måste tas är att ta in en ny VD.

Beslutet om en ny VD kommer att tas av klubbens PLC styrelse där bland annat Glazer-syskonen, interim VD Patrick Stewart och ekonomichefen Cliff Baty sitter. Två medlemmar från INEOS kommer också att få platser i styrelsen.

Res med oss till Manchester!