Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Shaw och Maguire i träning / Ronaldos Al Nassr jagar Wan-Bissaka / Onana petad

Dagens Unitedsvep kommer med den glada nyheten att Luke Shaw och Harry Maguire var tillbaka i full träning inför helgens match. Andra nyheter inkluderar att den saudiska klubben Al Nassr vill värva Aaron Wan-Bissaka i januarifönstret. Vi kan även rapportera att Andre Onana petats i landslaget.

Shaw och Maguire i träning

Luke Shaw och Harry Maguire sågs tränandes med laget inför helgens match mot Newport County i FA-Cupen. Det är fortfarande oklart ifall den engelska försvarsduon kommer att vara tillgängliga för spel till helgen men det är självklart lovande att se dem tillbaka på gräset.

Ronaldos Al Nassr jagar Wan-Bissaka

Ronaldo-ledda Al Nassr ligger just nu sju poäng bakom de starka ligatopparna Al Hilal i den saudiska ligan och vill nu stärka upp laget ytterligare inför den andra halvan av säsongen.

Al Nassr har vänt blicken mot just Wan-Bissaka efter att Tottenham nekat ett bud för deras brasilianske försvarare Emerson Royal. The Telegraph påstår att den saudiska klubben är redo att buda på 26-åringen som har ett och ett halvt år kvar på sitt nuvarande kontrakt med United.

Skulle en affär göras så blir Aaron Wan-Bissaka den tredje Unitedspelaren att skriva på för Al Nassr efter att Cristiano Ronaldo och Alex Telles tagit sina talanger till mellanöstern under det senaste året.

Onana petad

Idag så spelar Kamerun sin avgörande gruppspelsmatch i AFCON mot gruppjumbon Gambia. Kamerun har minst sagt kniven mot strupen då laget behöver slå Gambia samt att Senegal måste besegra Guinea för att Onanas Kamerun ska ha chansen att ta sig vidare.

Det blir dock ingen match för Andre Onana då han petats från startelvan efter en minst sagt svajig prestation mot Senegal i fredags. Nederlag för Kamerun skulle betyda att Onana är tillbaka på engelsk mark i tid för helgens FA-Cup match mot Newport County.

Wheatley blir proffs

18-årige anfallstalangen Ethan Wheatley har skrivit på sitt första proffskontrakt med Manchester United. Läs vad spelaren hade att säga om ögonblicket nedan.

Ett stolt ögonblick för mig att skriva på mitt första proffskontrakt. Tack till min familj och alla som har gjort detta möjligt. Det hårda arbetet fortsätter.

 

Res med oss till Manchester!