Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Ashworth vill till Manchester / Rashford kan bli Mbappes ersättare / Turner kallas till Lionesses

Paris Saint-Germain v Manchester United: Group H - UEFA Champions League

Vi avslutar veckan med ett litet nyhetssvep där det rapporteras att Dan Ashworth nu har bett om att få lämna Newcastle för att vara en del av Manchester United under INEOS ledningen. Vi rapporterar även att PSG har identifierat Rashford som en potentiell ersättare till Kylian Mbappe nästa sommar. I övrigt så har Millie Turner kallats upp till Englands landslag som skadeersättare.

Ashworth vill till Manchester

Daily Mail rapporterar att Dan Ashworth idag har bett Newcastle om att få lämna klubben för att vara en del av den sportsliga ledningen i Manchester United. Det gäller nu bara för United att möta villkoren i att köpa ut den högt värderade sportchefens nuvarande kontrakt med Newcastle.

Rashford kan bli Mbappes ersättare

The Times rapporterar att Paris Saint-Germain har identifierat Marcus Rashford som en potentiell ersättare till lagets superstjärna Kylian Mbappe till nästa säsong. Det var tidigare i veckan som det bekräftades att Kylian Mbappe kommer att lämna PSG till nästa säsong och den franska storklubben letar redan efter storspelarens ersättare.

PSGs fotbollsrådgivare Luis Campos har länge varit en beundrare av Rashford som kan bli den nya forward som klubben vill ta in när ett nytt lag ska byggas efter Mbappes avresa.

Turner kallas till Lionesses

Millie Turner har kallats upp till Englands landslagssamling efter att Arsenalspelaren Leah Williamson fått lämna samlingen på grund av skada.

England möter Österrike och Italien i vänskapsmatcher denna månad.