Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet med presskonferens
Ten Hag slår tillbaka / Forson kan lämna / Berrada har börjat jobba

I dagens svep rapporterar vi att Berrada så smått har börjat jobba i skuggorna, ten Hag slår tillbaka mot Carragher och Omari Forson kan komma att lämna klubben. 

Wembley of the North får stöd

Trafford Council den lokala myndigheten i Metropolitan Borough of Trafford i Greater Manchester, ger stöd till Sir Jims planer att bygga eller renovera Old Trafford till att bli norra Englands Wembley. De betonar dock att de inte kommer ge något finansiellt stöd till klubben utan kostnaderna får klubben själva stå för

Presskonferens inför Forest

Imorgon spelar United FA-cup match mot Nottingham Forest, således har det varit presskonferens.

Ten Hag fick en fråga gällande Casemiro och hans skada i senaste matchen. Ten Hag svarade ”han blödde från huvudet så han var tvungen att komma av, men han är tillgänglig för spel imorgon.”

På en fråga gällande om denna veckan kommer definiera resten av säsongen svarade Ten hag ”det är så många definierade ögonblick. Jag anser alltid att nästa match är definierande”

Ten Hag fick en fråga gällande Jamie Carraghers analys av lagets pressspel i Monday Night Football. På denna fråga svarade ten Hag något syrligt ”vissa analytiker är väldigt objektiva i sina analyser. Vissa är subjektiva, Jamie Carragher är en av de subjektiva. Han har förmodligen en poäng när det kommer till matchens första 30 minuter. Fulham överraskande oss i hur deras mittfält spelade. Jag var inte nöjd med vårat pressspel och de har allt att göra med vilja och passion. Jag vet att spelarna inte är robotar, ibland har de en dålig dag. Men det vi visade upp mot Fulham får inte ske igen, det är inte acceptabelt. Men i tidigare veckor anser jag att vi spelat bra.

Läs allt från presskonferensen här 

Berrada börjar jobba

Omar Berrada, Manchester Uniteds framtida VD väntar just nu ut sin uppsägningstid. Detta har dock inte hindrat honom från att börja jobba så smått. Adam Crafton rapporterar att Omar Berrada skall ha mött en rad högt uppsatta personer i United för att få en bättre förståelse för klubbens processer och hur klubben rent generellt arbetar.

Manchester United har avböjt att kommentera ryktena men hävdar att både klubben och Berrada respekterar uppsägningstiden.

 

Forson kan lämna

Laurie Whitwell skriver att Manchester United har erbjudit Omari Forson, som står utan kontrakt i sommar, ett nytt kontrakt. Det är oklart hur termerna i kontraktet står sig men Whitwell beskriver det som ett bra erbjudande. Whitwell skriver vidare att det är oklart hur situationen kommer att utveckla sig. Detta då Forson kan tänkas söka sig till en klubb som erbjuder mer speltid och en mer attraktiv karriär.

 

Evertons straff sänks

Everton som tidigare straffats med ett avdrag på tio poäng för att ha brutit mot Premier Leagues finansiella regelverk straffas nu istället med ett sex poängs avdrag. Detta innebär att Everton nu får tillbaka fyra poäng och går från en 17-plats upp till en 15-plats. Poäng som kan bli avgörande då de endast har fem poäng ner till nedflyttnings placerade Luton, där Luton har en match färre spelad.

Läsa hela Premier Leagues uttalande här 

Adam Berry till Forest

Adam Berry, tidigare en del av Manchester Uniteds akademilag har hittat en ny klubb i form av Nottingham Forest.