Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Lottning till semifinal i FA-cupen
United möter Coventry i semifinalen

Efter en kvartsfinal som sent kommer glömmas blev det strax efter slutsignal klart att United kommer möta Championship-laget Coventry City i FA-cupens semifinal. Det innebär att Chelsea och Manchester City gör upp om den andra finalplatsen.

Senaste gången United mötte Coventry i FA-cup sammanhang var 1987 i fjärde omgången. Då knep Coventry segern med 1-0 på Old Trafford.

Coventrys tränare är Mark Robins, ett namn som kanske låter bekant för vissa. Robins figurerade sparsamt under Fergies tidiga år i United men gjorde alla supportrar en stor tjänst i FA-cupen år 1990, då han avgjorde med det enda målet mot Nottingham Forest, en vinst som sägs ha räddat Fergusons jobb. Som bekant så gick United vidare och vann hela turneringen.