Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Mainoo matchens lirare / Kvartett uttagen / Fler lösa rykten om tränare

Dagens svep följer upp Kobbie Mainoos insats i landslaget där han blev utnämnd till matchens lirare. Välförtjänt hyllning även idag alltså. I övrigt lite av varje denna onsdag, bland annat nya oväntade tränarrykten. 

 

Mainoo matchens lirare

Vi rapporterade igår om att Kobbie Mainoo debuterade i Englands startelva och han lyckades ro iland priset som matchens lirare. Mycket imponerande i fin konkurrens. Det kan vara början på något riktigt stort.

 

Kvartett uttagen

Fyra spelare i damlaget är uttagna till Englands EM-kval mot Sverige och Irland. Det handlar om Earps, Toone, Turner och Clinton. Maya le Tissier och Katie Zelem är utanför truppen till denna samling. Första matchen sker mot Sverige och det lär bli en tuff drabbning.

Fler lösa rykten om tränare

Rykten om potentiella tränare som kan vara aktuella för en roll i Manchester United om Erik ten Hag får lämna till sommaren fortsätter. Vi har hört bland annat om Graham Potter, Gareth Southgate och Loptetegui. Nu läggs ett mer oväntat namn till skaran, nämligen Wolverhamptons Gary O’ Neil. Uppgifterna ska nog tas med ett rejäl nypa salt.

Garnacho från start i vinst

Formstarke Alejandro Garnacho tog en plats i Argentinas stjärnspäckade elva i mötet med Costa Rica. Garnacho spelade från start och byttes ut i minut 71. Argentina städade av Costa Rica med 3-1, dock utan mål av Garnacho. Målen gjordes av Di Maria, María, (Lautaro) Martínez och Mac Allister.

Williams i rätten

Brandon Williams, som är på lån i Ipswich, har anklagats för att vårdslös körning med och vid ett annat tillfälle för att ha kört utan försäkring under förra året. Enligt uppgifter i Ipswich Star  nekar Williams till båda anklagelserna.

Amrabat på bänken i trist match

Sofyan Amrabat fick ingen speltid i Marockos möte med Mauretanien sent igår kväll. Träningsmatchen slutade 0-0.

 

Viaplay säljer matcher i PL

Viaplays dåliga ekonomi har föranlett att de nu tänker sälja 10% av matchutbudet i Premier Leauge till Amazon Prime. Det innebär att det dyraste abonnemanget hos Viaplay inte längre kommer täcka in samtliga matcher i ligan. Aftonbladet rapporterar om denna räddningsaktion och det lär handla om 38 matcher totalt.