Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Damerna i landslagen / Fler att lämna efter Murtough

Dagens Unitedsvep tar itu med landskamperna som utspelades på damsidan under tisdagen. Vi kan också rapportera att fler stora beslut kommer att tas på personalnivå efter att John Murtough lämnat klubben.

Damerna i landslagen

Flera Unitedspelare var i spel med sina respektive landslag under tisdagen.

Lucia Garcia

Lucia Garcia fick spela från start i Spaniens anfallslinje när Tjeckien besegrades med 3-1 i vad som var den andra matchen i EM-kvalet. Garcia blev dock utan mål och byttes ut efter en timmes spel.

Aoife Mannion & Ella Toone

United på klubbnivå men igår så var Aoife Mannion och Ella Toone motståndare när Irland tog emot England i EM-kvalet. Det var Ella Toone som tar med sig skryträtten tillbaka till Manchester efter att England vunnit med 0-2.

Mary Earps, Grace Clinton och Millie Turner fanns med på den engelska bänken men det blev ingen speltid för Unitedtrion.

Lisa Naalsund

Lisa Naalsund spelade 90 minuter när hennes Norge förlorade en jämn kamp mot Nederländerna efter att hemmalaget gjort ett tidigt mål.

Hinata Miyazawa

Hinata Miyazawa stod för ett sent inhopp i bronsmatchen mot Brasilien i SheBelieves Cup vid ställning 1-1. Det blev dock Brasilien som tog bronset efter vinst på straffar med 3-0 efter tre raka straffmissar från Japan.

Fler att lämna efter Murtough

Flera seniorfigurer i Manchester United kan förlora sina jobb efter att det igår bekräftades att John Murtough lämnar klubben efter 11 år. Det förväntas att flera stora ändringar kommer att tillkomma i ledningsstaben när Dan Ashworth äntligen får påbörja sitt arbete i klubben, det är dock fortfarande oklart när han kommer att få klartecken att påbörja sitt nya projekt i Manchester.

Det förväntas att en fjärdedel av all personal kan påverkas av Sir Jim Ratcliffes plan att omstrukturera klubben. Manchester United är idag den största arbetsgivaren i Premier League, med ungefär 1200 anställda.

Läs mer på The Mirror.