Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United bekräftar
Varane och Evans tvingas vila på grund av muskelskador

Vi fick nyligen en uppdatering om Uniteds båda mittbackar Raphael Varane och Jonny Evans. Båda dras med muskelskador och kommer inte till spel mot Bournemouth till helgen. 

Uniteds problem på försvarssidan fortsätter. Sedan tidigare vet vi att Victor Lindelof och Lisandro Martinez kommer vara borta ytterligare en tid. Nu vet vi också att Raphael Varane antas vara borta ett antal veckor men förväntas tillbaka innan ligasäsongen är över i maj. Exakt vad det betyder vet vi inte, kanske kan han spela de sista båda matcherna mot Arsenal och Brighton.

Jonny Evans ska ha en något lindrigare muskelskada och kan alltså vara tillbaka tidigare än så. Det innebär att vi lär få se Harry Maguire och Willy Kambwala på lördag borta mot Bournemouth. Back-up kan bli Casemiro.