Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Inget drama med Garnacho / U18 kan säkra seriesegern imorgon

Veckans första Unitedsvep tar itu med Alejandro Garnachos gillade tweets och hur klubben har reagerat. I övrigt så kan U18 laget spela hem seriesegern redan imorgon när United åker till Wolves för bortamatch.

Inget drama med Garnacho

Efter matchen mot Bournemouth där Alejandro Garnacho byttes ut i halvtid så sågs argentinaren lämna gilla-markeringar på sociala medie inlägg som kritiserade Erik ten Hags hantering av 19-åringen. Källor nära klubben beskriver dock att situationen ses dock som ett “icke-problem” och det uppskattades av klubben att gilla-markeringarna snabbt togs bort.

U18 kan säkra seriesegern

U18 laget har gått som tåget i Premier League U18 denna säsongen med 18 vinster, två kryss och endast en förlust. Vinst i den kommande bortamatchen mot Wolves är allt som behövs för att redan nu säkra serietiteln.

Matchen var först schemalagd till lördag men titelmatchen mot Wolves kommer att spelas redan imorgon klockan 14:00. Manchester United går in i Wolvesmatchen med segrar mot Liverpool (9-1) och Stoke (4-2) i ryggen när titeln ska spelas hem. Matchen kommer att sändas på MUTV.

Läs mer om matchen på manutd.com.