Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Fernandes om framtiden / U21 damerna är mästare / Play-off datum för ungdomarna

Dagens Unitedsvep kommer med rapportering kring en nylig intervju med Bruno Fernandes där portugisen diskuterar sin framtid i Premier League. Vi kan även rapportera att U21 damerna är nationella mästare. I övrigt så har U21 herrarnas play-off möte med Arsenal fått ett datum.

Fernandes om framtiden

Bruno Fernandes satte sig nyligen med DAZN Portugal för en intervju, där 29-åringens framtid i Manchester United blev ett ämne. Bruno berättade att hans fokus i dagsläget ligger på FA Cup finalen samt sommarens EM turnering i Tyskland, och att funderingar kring framtiden får komma senare. Unitedkaptenen uttryckte dock en vilja att stanna i Manchester samt att klubben fortfarande verkar tro på spelaren.

En spelare måste alltid vilja vara här, men samtidigt måste de [klubben] vilja att han ska stanna här och för tillfället känner jag det på båda sidor

Under de senaste dagarna så har vi hört rapporter om att i princip ingen spelare i Manchester United är säker på transfermarknaden, något som ritat upp frågetecken kring en stor del av lagets spelartrupp.

U21 damerna är mästare

Manchester Uniteds U21 lag på damsidan säkrade idag titeln som nationella mästare efter en 3-1 vinst mot Arsenal där Amelia Oldroyd, Tamira Livingston samt Megan Sofield stod för målgörandet i bortalaget.

Play-off datum för ungdomarna

U21 herrarnas play-off match mot Arsenal i PL2 kommer att spelas nu på fredag den 3:e maj med avsparkstid 20:00. Matchen kommer att spelas på Meadow Park, hemmaarenan till Boreham Wood.

Vid ett eventuellt avancemang till kvartsfinal så väntar vinnaren av matchen mellan Brighton och Chelsea. Finalmatchen i PL2 slutspelet kommer att spelas i maj månad.