Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Maguire skadad / Getafe vill behålla Greenwood / P18 segrade i avslutningen

Söndagen svep samlar upp nyheter från helgen men också med den senaste nyheten om att Harry Maguire dragit på sig en skada. Det ser alltså riktigt illa ut i försvarslinjen inför kommande matcher.

Vi kan i övrigt bland annat rapportera om att Getafe vill behålla Mason Greenwood och att framgångsrika P18 avslutade med seger mot Everton. 

Maguire skadad

Vi har nyligen nåtts av nyheten att Harry Maguire, den enda ordinarie friska mittbacken, har dragit på sig en skada och kommer att bli borta cirka tre veckor. Det är naturligtvis riktig dåliga nyheter för Manchester United inför avslutningen av säsongen. Frågan är nu vilka som startar som mittbackar i morgon mot Crystal Palace.

Det verkar enligt de första rapporterna ändå vara hoppfullt för Maguire att vara tillbaka till FA-cupfinalen och således även till sommarens EM med England.

Getafe vill behålla Greenwood

Enligt The Athletic har Getafe initierat samtal med Manchester United om att få behålla Mason Greenwood på en ny lånedeal. United vill sannolikt sälja Greenwood, men kommer att förhålla sig även till ett nytt lån enligt Dan Sheldon. Greenwood har gjort 10 mål totalt på 31 matcher för den spanska klubben.

P18 segrade i avslutningen

I den avlutande matchen mot Everton segrade United ganska klart med 3-1 mot Everton. Biancheri visade åter målform och gjorde två mål, ett kom från Malachi Sharpe. Unge anfallaren Siem Eyob-Abraha från Eritrea fick göra debut i slutet av matchen. Han kommer gå till  Sheffield United nästa säsong.

McKenna hyllas stort

Kieran McKenna hyllas stort efter att att ha tagit Ipswich Town tillbaka till finrummet och Premier Leauge. Ipswich gick rakt igenom Championship som nykomlingar och har gjort en fantastisk säsong. De går upp tillsammans med Leicester och vilket som blir tredje lag återstår att se.

Irländske McKenna fanns som vi vet med i tränarstaben i Manchester United under Ole Gunnar Solskjaer. Bra jobbat säger vi!