Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet med presskonferens
Inte imorgon, men vi hoppas på söndag / Vattenfall i Old Trafford / Casemiro ryktas till Saudi

Vi inleder dagens Unitedsvep med de bästa citaten från Erik ten Hags presskonferens inför Newcastle imorgon. Vi kan också rapportera att vatten forsade igenom taket på Old Trafford efter Arsenalmatchen i söndags. I övrigt så har saudiska klubbar visat intresse för Casemiro och Bruno Fernandes.

Ten Hags presskonferens

Erik ten Hag fick svara på frågor angående Raphael Varane, Bruno Fernandes samt lite om rekryteringsprocessen under förra sommarfönstret i dagens presskonferens inför morgondagens match mot Newcastle United.

Om tillgängligheten på Varane och Martinez

Vi planerar definitivt för honom inför de sista matcherna. Inte imorgon, men vi hoppas på söndag och sedan, förstås, för FA-cupfinalen.

Uppdatering: Även Lisandro Martinez ser ut att vara tillgänglig för uttagning första gången sedan mötet med Brentford i mars, då argentinaren drog på sig en muskelskada. Detta rapporteras i en artikel på Uniteds hemsida.

Om rekryteringen av Höjlund

Förra säsongen hade vi en målskytt med 30 mål. Så vi lägger till en extra anfallare [Rasmus Höjlund] till vår trupp. Och även från de ekonomiska resurserna så var mer inte möjligt. Vi var ganska säkra när du är trea i ligan , du är i två finaler och du vinner en final och sedan lägger du till en anfallare till truppen.

Om Fernandes

Jag tycker under alla år att han var en oerhört viktig spelare för Manchester United och skapat flest chanser i hela Premier League. Så många assist, så många mål, det är klart att han är en mycket viktig spelare för oss.

Om fansen

Jag tyckte vid Crystal Palace att fansen var så fantastiska. De var lysande. Du sa att humöret är lågt, kanske är förväntningarna lägre. Men stämningen, jag upplever inte att stämningen och vibben som de skapar är lägre.

Vattenfall i Old Trafford

Det var strax efter slutvisslan på matchen mellan Manchester United och Arsenal som ett mäktigt skyfall började regna ner över Old Trafford, och det blev snabbt tydligt att “The Theatre of Dreams” behöver renoveras. Ett välkänt hål i taket på den sydvästra delen av Stretford End blev anknytningen till den vattenfallsliknande kaskad som forsade ner i arenan efter matchen.

Enligt The Guardian så känner klubben till och accepterar att arenan har sina skavanker men nekar att vattenfallet orsakades av hålet utan att de stora volymerna vatten ska ha lett till att ett dräneringssystem svämmats över, vilket ledde till läckaget.

Manchester United tros undersöka möjligheterna att byta ut det gamla taket mot ett nytt men ett sånt dyrt projekt lär endast bli verklighet som en del av det större renoveringsprojektet av Old Trafford som i dagsläget planeras av Sir Jim Ratcliffe och klubbledningen

Casemiro ryktas till Saudi

Klubbar från den saudiska högstaligan har visat stort intresse för att värva Casemiro från Manchester United och den brasilianske spelarens representanter har redan varit i kontakt med klubbar därifrån. Klubben som ryktas mest som Casemiros nästa destination är inga mindre än Al-Nassr, där förra Real Madrid och Manchester United kamraten Cristiano Ronaldo håller hus.

Även Bruno Fernandes har ryktats till mellanöstern men den värvningen ser mer otrolig ut till sommaren då portugisen haft positiva diskussioner med Manchester United om en fortsättning i Manchester.

Läs mer på telegraph.co.uk.

Fernandes ser ut att stanna

Bruno Fernandes ser ut att stanna i Manchester United trots spekulationer kring portugisens framtid i klubben. Den 29-årige anfallsstjärnan har suttit i långa möten förra veckan där klubben gjorde det klart att Fernandes var en del av framtidsplanerna. Ambitionerna mellan klubben och spelaren rapporteras att gå hand i hand och vi kan förvänta oss att se kaptenen fortsätta i den röda tröjan framöver.

Toppkandidaten Frank

Brentfordbossen Thomas Frank ses som en av de hetaste kandidaterna att ta över positionen som huvudtränare i Manchester United ifall ett tränarbyte skulle bli aktuellt. Klubbledningen har fortfarande inte tagit ett beslut angående Erik ten Hags framtid i klubben men Thomas Frank ses som potentiell ersättare då den danske huvudtränaren redan har anknytningar till Ineos och Sir Dave Brailsford.

Lionesses uttagna

Mary Earps, Millie Turner, Ella Toone och Grace Clinton finns alla med i Englands landslagstrupp inför deras avgörande matcher i EM-kvalet.

Även Maya Le Tissier följer med på samlingen då hon finns med som reservspelare.