Dagens Unitedsvep kommer med rapporten att inga beslut kring Erik ten Hag är att förvänta under veckan. Vi kollar också på de damspelare som spelat landskamper under dagen samt hur det gick för Jack Fletcher och Harry Amass i U17 EM.

Det förväntas inte tas några beslut kring Erik ten Hags framtid i Manchester United denna vecka. Klubben satte igång en säsongsgenomgång i veckan när de vill säkerställa att det görs en fullständig bedömning och att de arbetar noga igenom alla överväganden innan beslut ska tas gällande Ten Hag.

Klubbledningen vill inte skynda sig in i ett så viktigt beslut.

Landskamper på damsidan

Flera Unitedspelare har representerat sina länder under fredagen.

Hinata Miyazawa

Hinata Miyazawa startade på kanten för sitt Japan när Nya Zeeland besegrades med 2-0 i en vänskapsmatch. Miyazawa gjorde inga poäng och byttes ut i den andra halvleken.

Lisa Naalsund

Lisa Naalsund gick dryga 20 minuter i benen då hon byttes in i den andra halvleken av EM-kval matchen mot Italien. Mötet slutade 0-0.

Lucia Garcia

Lucia Garcia fick agera inhoppare när hennes Spanien besegrade Danmark med två mål mot noll i EM kvalet. Bägge målen gjordes innan Garcia klev in på planen.

Fletcher och Amass utslagna

Jack Fletcher och Harry Amass fick se sin EM resa avslutad igår då England föll på straffar efter 1-1 mot Italien under ordinarie tid. Jack Fletcher startade matchen medans Amass fick agera inhoppare, den sistnämnde satte sin spark i straffläggningen.