Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

Supporterresor 2024/25
Supporterklubbens biljettförsäljning startar den 18 juni

Nu är det inte långt kvar tills vi vet hur spelschemat för Premier League-säsongen 2024/25 blir. Det släpps den 18 juni, och samma dag kan medlemmar köpa biljett från den skandinaviska supporterklubben.

Bli medlem här.

Den här artikeln är översatt från ett original som finns publicerad på vår norska sida.

På united.no finns också mer information om allt du behöver veta för att resa med den skandinaviska supporterklubben.

Säljstart 18 juni

Alla PL-biljetter släpps till försäljning så fort som möjligt efter att spelschemat släpps, alltså den 18 juni klockan 10:00. Ett undantag är hemmamatcherna mot Liverpool och Manchester City, eftersom de är så eftertraktade. Till dessa matcher har vi en ansökningsperiod som startar den 18 juni. Därefter lottas biljetterna ut bland alla som sökt. Man får svar på sin ansökan senast den 19 juni, alltså dagen efter.

Observera också att Premier League-matcher som krockar med cup-matcher går att köpa först när det är klart om matcherna spelas som planerat eller inte.

Försäljningen till hemmamatcher i de olika cuperna turneringarna startar i samband med lottningarna under säsongen.

Viktigt med medlemskap

Kom ihåg: för att vi ska kunna leverera biljetter måste alla i resesällskapet, oavsett ålder, vara medlem både i den skandinaviska supporterklubben och i MUFC England. Det räcker dock att den som gör bokningen är medlem i den skandinaviska supporterklubben när själva bokningen görs. Medlemskap i MUFC England kan läggas till i bokningen när man köper biljetter, liksom medlemskap i den skandinaviska supporterklubben åt övriga i resesällskapet.

Observera dock att det för Liverpool- och Manchester City-matcherna är ett krav på att alla i resesällskapet är medlemmar i skandinaviska supporterklubben när ansökan görs.

Bli medlem här.

Placering på Old Trafford och biljettpris

Supporterklubben har 500 säsongsbiljetter till Premier League på Old Trafford. På bilden nedan kan du se var på Old Trafford våra PL-biljetter finns. Till hemmamatcher i Carabao Cup har 35 biljetter, till FA-cupen 86 biljetter och till Europa League 115 biljetter.

Priset för själva matchbiljetten varierar mellan 750 NOK och 925 NOK per biljett beroende på vilken kategori man köper. Biljetter på kortsidorna och i kvadranterna (hörnen) är billigast, medan priset är något högre på långsidan.

När du beställer köper du alltså biljett i en av följande kategorier (på norska pga bokningsformuläret är på norska):

  • Langside LOWER (orange block)
  • Langside UPPER (blå block)
  • Andre etasje langside (gröna block)
  • Stretford End (gula block)
  • East Stand (lila block)
  • Safe Standing (röda block)
  • Vilkårlig (slumpmässig fördelning i vilket block som helst)

När du beställer kommer du automatiskt att se vilka block det finns lediga biljetter till. Cirka två veckor före match kommer du sedan att få information om exakt placering. Detta får du inne på “Min Manchester-tur” (en personlig sida där du kan följa din bokning).

Köpta biljetter levereras i United-appen

Observera att biljetter endast levereras i Uniteds officiella app till säsongen 2024/25. Detta är helt nytt. Det är med andra ord en bra idé att ladda hem den appen redan nu.

För att hitta sin biljetter i Uniteds app finns två alternativ:

  1. Varje resenär kan logga in i appen på sitt MUFC England-medlemsnummer och hitta biljetten där. På matchdagen är det QR-koden på biljetten man scannar för att komma in på Old Trafford. Observera att Supporterklubben tyvärr INTE kan hjälpa till med lösenord/inloggning till United-appen eftersom vi inte har tillgång till Uniteds MUFC England medlemssystem. Det betyder att alla frågor kring inloggningsproblem i appen måste gå direkt till United i England.
  2. Huvudbeställaren i ett resesällskap kan knyta de andra resenärerna till sig genom sitt MUFC England-konto. Då kommer biljetterna för alla som är knutna tillsammans att visas i huvudbeställarens Uniteds-app. Om man väljer detta alternativas måste hela resesällskapet gå in på stadion tillsammans. Efter resan bör man dessutom överväga att upplösa biljettkopplingen, eftersom det kanske inte är lämpligt att ha tillgång till varandras biljetter vid ett senare tillfälle.

Och en vänlig påminnelse. Så fort man hat fått sin biljett i United-appen ber vi er att meddela detta till oss på “Min Manchester-tur”-sidan så att vi vet att alla våra resenärer har det allra viktigaste för Manchester-resan under kontroll: nämligen matchbiljetten.

Hoppas vi ses i Manchester säsongen 2024/25!