Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Tuchel stryks från listan / Lisandro vann med Argentina / Heaton till EM

Veckans första Unitedsvep kommer med nyheten att Thomas Tuchel inte kommer att bli Manchester Uniteds nästa tränare ifall Erik ten Hag får lämna klubben i sommar. Vi kan även rapportera att Lisandro Martinez dominerade när Argentina vann. I övrigt så följer Tom Heaton med England till EM i Tyskland.

Tuchel stryks från listan

Thomas Tuchel ses inte längre som en potentiell ersättare till Erik ten Hag efter ett direkt möte med Sir Jim Ratcliffe i Monaco förra tisdagen. Den tyska managern lämnade tydligen mötet med en känsla att han inte skulle ta över Manchester United och att han istället kommer att ta en paus från klubbfotbollen under sommaren.

Den sportsliga ledningen i Manchester United har fortfarande inte tagit ett beslut kring Erik ten Hags framtid i klubben.

Lisandro vann med Argentina

Lisandro Martinez stod för en riktigt fin insats under natten mot måndag när hans Argentina besegrade Ecuador med 1-0 i genrepet till Copa America. Martinez var felfri i passningsspelet och vann samtliga dueller. Ni kan se lite höjdpunkter från mittbackens insats nedan.

Unitedkamraten Alejandro Garnacho fanns också med i matchtruppen men det blev ingen speltid för 19-åringen.

Heaton till EM

Tom Heaton har tagits med i Englands EM trupp av Gareth Southgate som träningsmålvakt. Heaton uttryckte sin stolthet över att få följa med till Tyskland på sociala medier.

Att få kallelsen att följa med till en stor turnering, för att hjälpa till när jag kan och sprida min erfarenhet är ett stolt ögonblick

Res med oss till Manchester!