Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Cupmatcher 2024/25
Den europeiska revolutionen

Imorgon släpps spelschemat för Premier League säsongen 2024/25. Förutom ligaspelet ska Manchester United som vanligt delta i cupspel och i den här årliga artikeln ger vi den definitiva överblicken för hur säsongen ser ut för Manchester Uniteds herrlag, damlag och ungdomslag.

På herrsidan sker stora förändringar i Uefas turneringar. Det påverkar, i större eller mindre utsträckning, samtliga de tre stora inhemska turneringar som Manchester United ställer upp i (nej, undertecknad kommer aldrig erkänna Community Shield som en stor turnering).

Herrsäsongen 2024/25 är en vecka kortare än säsongen 2023/24. Detta trots att antalet matcher ökar till följd av det förändrade Europaspelet. Längden på ligasäsongen är förvisso oförändrad men Champions League-finalen är nu en vecka efter Premier League-slutet, istället för de två veckor som har varit brukligt. Det för med sig att FA-cupfinalen spelas veckan innan ligaspelet avslutas. Ligaspelet inleds en vecka tidigare än 2023 och avslutas således också en vecka tidigare.

Även damlagets ligasäsong inleds och avslutas en vecka tidigare än säsongen 2023/24. När detta skrivs har FA ännu inte bekräftat datum för FA-cupfinalen.

Manchester Uniteds herrlag kommer säsongen 2024/25 delta i fem turneringar. Som alltid blir det ligaspel i Premier League och deltagande i de två engelska cuperna, FA-cupen och Ligacupen. I tillägg ska United dessutom spela Europa League och som vinnare av FA-cupen får vi även spela Community Shield.

För damlaget är det tre turneringar som gäller, nämligen de tre inhemska turneringarna Women’s Super League, Women’s FA Cup och Women’s League Cup. Något Europaspel blir det inte för damlaget nästa säsong.

Vad som gäller för ungdomslagen (på herrsidan) är, som alltid, aningen oklart. Vi kommer hur som helst ha två lag i ligaspel. Dels juniorlaget (U18) och dels U21-laget. I cupsammanhang kommer United garanterat delta i FA Youth Cup och juniorerna blev engelska mästare får United ställa upp i Uefa Youth League. Mest troligt ställer United återigen upp i EFL Trophy. Vidare torde det bli ytterligare cupspel i form av U18 Premier League Cup. Uniteds position i Premier League 2 säsongen 2023/24 medförde en inbjudan till Premier League International Cup, men det är inte självklart att United ställer upp där.

I den här årliga referensartikeln ger vi den övergripande bilden av vad som gäller för Manchester United.

Herrlaget

Premier League

 • Tisdag 18 juni: spelschemat för Premier League 2024/25 släpps
 • Lördag 17 augusti: ligan börjar (förmodligen blir det fredagspremiär)
 • Söndag 25 maj: ligan avslutas

Som alltid gäller att 20 lag möts i dubbelmöten och efter 38 omgångar krönas laget som tar flest poäng till engelska mästare.

Som jämförelse startade ligaspelet den 11 augusti säsongen 2023/24, med avslutning den 19 maj.

Uefa Champions League

United deltar inte den här säsongen.

Kvalificering till nästa säsong: United har tre möjligheter att kvala in till nästa säsongs Champions League. Den första är att sluta topp 4 i ligan. Den andra är att vinna Europa League. Den tredje är att sluta femma i ligan. För att en femteplats i Premier League ska ge en Champions League-plats krävs att England är den nation vars klubbar samlar ihop flest eller näst flest snittpoäng i Europacupspelet den kommande säsongen.

England missade förvisso extraplatsen den gångna säsongen, men sannolikheten att det blir en Champions League-plats för Premier League-femman får ändå anses vara stor, baserat på resultat de senaste åren.

Uefa Europa League

I Europa League är allting nytt. Turneringens primära fas har utökats från 32 lag till 36 lag. Det innebär att gruppspelet slopas och ersätts av en ligafas enligt schweiziskt format. Varje lag kommer att spela 8 matcher i ligafasen och sedan rankas de 36 lagen i en och samma tabell.

För att bestämma vilka som ska möta vilka kommer de 36 lagen delas in i fyra seedningsgrupper. Sedan ska varje lag spela två matcher, en hemma och en borta, mot två olika lag från varje seedningsgrupp.

Lag från samma land kan inte mötas under ligafasen. Vidare gäller att lag maximalt kan möta två lag från varje annan nation (det vill säga att United maximalt kan möta två spanska lag).

Det vi vet redan nu är att United, tillsammans med Roma, Porto, Eintracht Frankfurt, Tottenham Hotspur och Lazio tillsammans med ännu inte bekräftade lag kommer att ingå i seedningsgrupp 1.

De 24 bästa lagen i ligafasen går vidare till slutspel medan resterande 12 lag blir utslagna. Den tidigare ordningen där lag som missade Europa League-slutspelet fick fortsätta i Conference League är inte längre i bruk. På samma sätt gäller att inga lag från Champions League kommer att spela slutspel i Europa League.

I slutspelet är de 8 bästa från ligafasen kvalificerade för åttondelsfinal medan resterande 16 lag möts i playoff. Slutspel från playoff till och med semifinalerna spelas i dubbelmöten medan finalen avgörs i ett enkelmöte.

I playofflottningen delas lagen in i 4 seedningsgrupper baserat på position i ligafasen före lottningen. Det innebär att lag 9 och 10 möter lag 23 och 24 och så vidare. Det bättre seedade laget har hemmaplan i returmötet.

I åttondelsfinalen delas de 8 seedade lagen in i fyra seedningsgrupper om två lag. Där gäller att lag 1 och 2 kommer att möta vinnarna från playoffmatcherna mellan lag 15/16 och 17/18. Lagen som slutade topp 8 i ligafasen har hemmaplan i returmötet.

Slutspelet är sedan förutbestämt, så att ettan och tvåan i ligafasen kan mötas först i final medan ettan och tvåan kan möta trean och fyran först i semifinal.

I kvartsfinal och semifinal gäller att lotten avgör vilket lag som har hemmaplan i returmötet.

I slutspelet finns ingen nationsbegränsning.

Finalen 2025 spelas i Bilbao.

Kvalificering till nästa säsong: England två platser i ligafasen. Platserna går preliminärt till FA-cupvinnaren och ligafemman. I händelse av att ligafemman får en Champions League-plats (se kvalificering till nästa säsong under Uefa Champions League) går den platsen till ligasexan. I händelse av att FA-cupvinnaren redan har kvalificerat sig för Champions League eller Europa League via ligaspel går den vakanta platsen till Ligacupvinnaren. Ifall även Ligacupvinnaren har kvalificerat sig för Champions League eller Europa League via ligaspel går den vakanta platsen till ligasexan eller ligasjuan (om ligafemman får en Champions League-plats).

I händelse av att en av de engelska klubbarna som tar en Europa League-plats vinner Champions League eller Europa League går den klubben in i Champions League men, som jag förstår det (med ett stort mått av osäkerhet), ersätts inte den klubben av en annan engelsk klubb i Europa League. England har i det fallet endast en representant i Europa League (kan utökas till två om en engelsk klubb vinner Europa Conference League och inte får en plats i Champions League eller Europa League via resultat i de inhemska turneringarna).

Uefa Europa Conference League

United deltar inte den här säsongen.

Kvalificering till nästa säsong: England en plats i Europa Conference League-kvalet. Det engelska laget går in i playoffrundan och behöver vinna ett dubbelmöte för att nå gruppspelet.

Det är Ligacupvinnaren som får den engelska platsen i Europa Conference League. Ifall Ligacupvinnaren redan har kvalificerat sig för Champions League eller Europa League via ligaspel går platsen istället till ligasexan, ligasjuan eller ligaåttan (beroende på om sexan och sjuan får en Europa League-plats enligt ovan).

I händelse av att den engelska klubben som tar en Europa Conference League-plats vinner en av de tre europeiska cuperna får den klubben spela Champions League eller Europa League. Som jag förstår det (med ett stort mått av osäkerhet) ersätts den klubben inte av en annan engelsk klubb i Europa Conference League. England har i det fallet ingen representant i Europa Conference League.

FA Challenge Cup (FA-cupen)

United går, som Premier League-lag, in i omgång 3, som spelas andrahelgen i januari. Lottning sker i samband med att omgång 2 spelas och efterföljande omgångar lottas i samband med att omgångarna spelas. I omgång 3 är det 64 lag kvar i cupen.

Cupen är en ren utslagsturnering och avgörs i ett möte där lotten avgör hemmalag till och med kvartsfinalerna. Semifinalerna och finalen spelas på Wembley.

Nytt för säsongen 2024/25 är vi inte längre har några omspel i huvudturneringen (från och med omgång 1). Ytterligare en nymodighet är att omgång 5 (åttondelsfinalen) återigen spelas på en helg medan inga Premier League-matcher kommer att spelas samma helg som kvartsfinalerna.

Som noteras i inledningen gäller också att finalen framöver kommer att spelas veckan innan Premier League avslutas.

För att vinna FA-cupen behöver ett Premier League-lag vinna sex matcher.

EFL Cup (Ligacupen)

I Ligacupen går lagen som är kvalificerade för Europaspel, däribland United, in i omgång 3. Övriga Premier League-lag går in i omgång 2. Omgång 3 motsvarar sextondelsfinal.

Lottningen för omgång 3 äger rum i samband med att omgång 2 spelas. Efterföljande omgångar lottas också i samband med att omgångarna spelas.

Detaljerna för den kommande säsongen är ännu inte publicerade när detta skrivs. Mycket tyder emellertid på att lottningen för omgång 3 inte längre kommer vara helt öppen. Istället kommer en seedning införas för att säkerställa att lag som spelar Champions League inte möter lag som spelar Europa League. Detta för att skapa större flexibilitet i spelschemat.

Cupen är en ren utslagsturnering. Till och med kvartsfinalerna är det enkelmöte där lotten avgör hemmalag. Oavgjorda matcher till och med kvartsfinalerna avgörs genom straffläggning. Semifinalen avgörs i dubbelmöte och om det är oavgjort efter den andra semifinalen spelas förlängning och vid behov blir det straffläggning. Finalen spelas på neutral plan på Wembley. Är det oavgjort efter full tid i finalen följer förlängning och vid behov även straffläggning.

Fifa Club World Cup (klubblags-VM)

United deltar inte den här säsongen.

Kvalificering till nästa turnering: Detaljerna för klubblags-VM 2029 är ännu inte bekräftade. Men det kan antas att kvalificeringen kommer att vara samma som för klubblags-VM 2025. I så fall gäller att United behöver vinna Champions League 2025 (omöjligt), 2026, 2027 eller 2028 för att garantera sig en plats. Lag kan också kvalificera sig för turneringen genom att vara topp 8 på Uefarankningen. Men för kvalificering via rankning gällde till turneringen 2025 att antalet klubbar från samma land var maximerat till två (då två engelska klubbar hade kvalificerat sig genom att vinna Champions League kunde inga engelska klubbar kvalificera sig via rankning), så den vägen är inte garanterad.

Fifa Intercontinental Cup

Ny turnering som introduceras i december 2024. Tar över efter den årliga Fifa Club World Cup.

United deltar inte den här säsongen.

Kvalificering till nästa turnering: Europa representeras av Champions League-vinnaren. United kan därmed inte kvalificera sig för nästa säsongs Fifa Intercontinental Cup.

Uefa Super Cup

United deltar inte den här säsongen.

Kvalificering till nästa säsong: Seger i Europa League.

FA Community Shield

Manchester United möter Manchester City på Wembley den 10 augusti.

Kvalificering till nästa säsong: Seger i ligan eller seger i FA-cupen. Om mästaren också vinner FA-cupen får ligatvåan spela Community Shield.

Försäsongsmatcher (herr)

United har bekräftat fem träningsmatcher och i tillägg till det ska laget spela Community Shield. United inleder i Norge med match mot Rosenborg och ska sedan spela mot Glasgow Rangers i Edinburgh. Därefter bär det av till USA där matcher mot Arsenal, Real Betis och Liverpool väntar.

Vi ska inte utesluta att ytterligare matcher planeras in, Erik ten Hag tycks vara en förespråkare av många matcher under försäsongen. Förra året spelade United åtta träningsmatcher inför säsongen. Det troligaste får ändå anses vara att det inte blir någon ytterligare träningsmatch.

Damlaget

Women’s Super League (WSL)

 • 21-22 september: ligan börjar
 • 10-11 maj: ligan avslutas

Ånyo har vi en mycket sen ligastart för damlaget, först i slutet av september. Det är ändå en vecka tidigare än säsongen 2023/24. Ligasäsongen är lika lång den här säsongen och avslutas således en vecka tidigare.

Säsongen 2023/24 blir det återigen 12 lag i WSL, med dubbelmöten för att avgöra vilka som blir engelska mästare. De tre bästa kvalificerar sig för Champions League. Bara det sista laget degraderas.

En utökning av WSL kan tyckas vara på sin plats. Några omedelbara planer på att göra så tycks emellertid inte finnas.

Uefa Women’s Champions League

United deltar inte den här säsongen.

Kvalificering till nästa säsong: De tre bästa lagen i WSL kvalificerar sig för Europaspel, i form av (kval till) Champions League.

Turneringen går in i ett nytt format säsongen 2025/26, då gruppspelsfasen (16 lag) kommer att ersättas av en ligafas (18 lag).

I det nya formatet går den engelska mästaren in i ligafasen.

Ligatvåan går in i kvalomgång 2 och måste vinna ett dubbelmöte för att gå till ligafasen.

Ligatrean går in i kvalomgång 1 och måste där besegra två motståndare i enkelmöten för att gå vidare till andra kvalomgången, där ett dubbelmöte alltså väntar.

England är fyra på Uefas nationsranking. De två högst rankade nationerna har två garanterade platser i ligafasen. Vidare gäller att ligatrean i de tre högst rankade nationerna går in i kvalomgång 2. De engelska lagens förutsättningar

Uefa Women’s Second Competition

Introduceras säsongen 2025/26. Namnet på turneringen är ännu inte bekräftat.

Kvalificering till nästa säsong: Bara nationerna rankade 8-13 och 18-24 (per Uefalogik) har garanterade platser i den nya turneringen. Övriga platser i turneringen fylls av lag som inte går till ligafasen i Champions League.

För att United ska spela turneringen krävs att vi:

 1. slutar tvåa i ligan och blir utslagna i Champions League omgång 2
 2. slutar trea i ligan och vinner minst en match i Champions League omgång 1 (semifinalen eller tredjeprismatchen) samt blir utslagna i Champions League omgång 1 eller 2

Women’s FA Challenge Cup

I damernas FA-cup går lagen från de två högsta divisionerna in i omgång 4, då det återstår 32 lag. Precis som på herrsidan är det en ren utslagsturnering. Till och med semifinalerna avgör lotten vilka som spelar på hemmaplan. Finalen spelas på Wembley. Förlängning och straffläggning är det som gäller vid oavgjort i samtliga omgångar. Vi har inga omspel i damernas FA-cup.

Det är inte bekräftat när finalen spelas 2025.

FA Women’s League Cup

I damernas ligacup deltar lagen från de två högsta divisionerna. Formatet har förändrats gång på gång och eventuella ändringar i formatet meddelas sent.

Troligast får ändå anses vara att formatet är oförändrat. I så fall gäller:

 • Lagen som ska spela gruppspel i Champions League går in i cupen först i kvartsfinal.
 • För övriga 21-23 lag (beroende på hur det går för Manchester City och Arsenal i omgång 1 och 2 i Champions League) väntar gruppspel, där lagen delas in geografiskt och sedan lottas in i fem grupper.
 • I gruppspelet är det enkelmöten och efter oavgjorda matcher följer straffläggning för en bonuspoäng.
 • Gruppvinnarna går till kvartsfinal. Om något engelskt lag misslyckas i Champions League-kvalet (inte alls omöjligt) får bästa grupptvåan (eller de två bästa grupptvåorna) en kvartsfinalplats.
 • Kvartsfinal, semifinal och final avgörs i enkelmöten. Lotten avgör hemmalag i kvartsfinal och semifinal, finalen spelas på neutral plan (ny arena – vanligen ingen av de större i landet – varje säsong, meddelas under säsong).

Fifa Women’s Club World Cup

Ny turnering som, enligt Fifa, ska spelas för första gången i januari och februari 2026 och vart fjärde år därefter.

Kvalificering till nästa turnering: Inga detaljer har bekräftats. Men sannolikt har United ingen möjlighet att kvalificera sig. Detta då vi inte spelar Champions League den här säsongen och inte tidigare har gjort några resultat som kan meritera en plats i ett världsmästerskap.

FIFA Women’s Second Club Competition

Föreslagen turnering, som ännu saknar namn, som eventuellt ska introduceras 2027 och spelas de år Fifa Women’s Club World Cup inte arrangeras.

Kvalificering till nästa turnering: Förutsatt att turneringen faktiskt blir av krävs det nog en seger i Champions League 2026.

Women’s FA Community Shield

Vi har inte fått några indikationer på att matchen kommer att spelas. Matchen spelades 2000 till 2008 och tog sedan ett uppehåll till 2020. Därefter har den inte spelats.

Kvalificering till nästa säsong: Förmodligen kommer Women’s FA Community Shield inte spelas.

Försäsongsmatcher (dam)

Inga försäsongsmatcher har ännu bekräftats.

Ungdomslagen

Ligaspel ungdomslagen

Säsongen 2023/24 deltog 26 klubbar i Premier Leagues ungdomsligor. Huruvida antalet förändras till säsongen 2024/25 återstår att se (för att delta måste klubbarna ha en kvalificerad akademi, vilket många klubbar tycks anse är för dyrt).

Premier League 2

Premier League 2 är numer en U21-serie. Nytt format introducerades säsongen 2023/24, då de deltagande lagen spelade 20 matcher vardera och rankades i en stor tabell. De 16 bästa lagen gick sedan till slutspel. Rimligen kommer samma upplägg att gälla säsongen 2024/25 också.

U18 Premier League

Uniteds U18 kommer som vanligt att spela i U18 Premier League. Lagen är regionalt indelade i två serier. United spelar i den norra serien, där det förra säsongen var 13 lag totalt. Dubbelmöte mot alla lag väntar och laget som vinner serien ställs mot vinnaren av den södra serien i den nationella finalen. Såvitt jag vet finns inga förslag om att ändra formatet på U18-serien. Däremot lyfts det emellanåt tankar om att ändra åldersstrukturen, men någon förändring tycks inte vara aktuell just nu.

EFL Trophy

Såvitt jag vet har det ännu inte bekräftats att United kommer att delta. Något annat skulle emellertid förvåna oerhört.

Totalt deltar 16 inbjudna akademilag tillsammans med de 48 lagen från League One och League Two. Akademilagen måste matcha minst sex U21-spelare och får maximalt matcha två spelare äldre än 21 år som före säsongens start gjort 40 seniormatcher eller mer (för att röra till det ännu lite mer har EFL och Premier League olika definitioner av U21-spelare). Lagen från League One och League Two spelar med sina a-lag (om än ofta med en reservbetonad startelva).

I gruppspelet delas lagen in i 16 grupper om 4 lag, med ett akademilag i varje grupp. Det är enkelmöten i gruppspelet och akademilagen spelar samtliga matcher på bortaplan. Oavgjorda gruppspelsmatcher avgörs på straffar, där vinnaren får en bonuspoäng. De två bästa lagen i varje grupp går till slutspel.

I slutspelet – som inleds med sextondelsfinal – är det enkelmöten hela vägen. Till och med semifinalerna går det direkt till straffar om matchen är oavgjord efter full tid. I finalen spelas förlängning vid behov.

Gruppvinnaren får hemmaplansfördel i sextondelsfinalen. Akademilagen kan emellertid beviljas dispens att få spela en hemmamatch på bortaplan (United har valt bortamatch de gånger laget har vunnit gruppen, då klubben resonerar att det är positivt för spelarnas utveckling med spel på bortaplan).

Till och med åttondelsfinalerna är lagen regionalt indelade i norr och söder.

Uefa Youth League

Uefas U19-turnering får, likt övriga Uefaturneringar, ett nytt format säsongen 2024/25. Manchester United kommer, som engelska U18-mästare, delta i Domestic Champions Path. Parallellt spelas Champions League Path, där lagen vars seniorlag spelar Champions League deltar.

Domestic Champions Path avgörs i cupformat i tre omgångar, med syfte att ta fram tio lag till slutspelet i Uefa Youth League. De tre omgångarna avgörs genom dubbelmöten. Om det är oavgjort efter det andra mötet avgörs mötet genom straffläggning. Ingen förlängning spelas.

Lag från de obestämt antal (beror på hur många lag som ställer upp, det kan förmodas att juniormästare från mindre nationer inte anser sig ha råd att delta) högst rankade nationerna går in först i omgång 2.

England är etta på Uefarankningen. Således gäller att United alldeles säkert går in i turneringen först i omgång 2.

I slutspelet deltar 32 lag, 22 lag från Champions League Path och 10 lag från Domestic Champions Path. Hela slutspelet avgörs i form av enkelmöten. Oavgjorda matcher i slutspelet avgörs genom straffläggning, ingen förlängning spelas.

Lagen från Domestic Champions Path är seedade i första slutspelsomgången. Lagen kommer att lottas mot lagen som slutar på plats 7 till 16 i Champions League Path. Det seedade laget har hemmaplansfördel. Lag från samma nation får inte mötas.

Även i åttondelsfinalerna gäller att lag från samma nation inte får mötas. Här föreligger ingen seedning, hemmalag lottas.

Från och med kvartsfinalerna är lottningen helt öppen. I kvartsfinalen lottas hemmalag medan semifinal och final spelas på neutral plan.

Kvalificering till nästa säsong: United har två vägar till Uefa Youth League. Den första är att a-laget kvalificerar sig för Champions League. Den andra är att Uniteds U18 blir engelska mästare, alternativt förlorar i den nationella finalen mot en klubb vars seniorlag har kvalificerat sig för Champions League.

FA Youth Cup

FA Youth Cup är en U18-cup där det numer är enkelmöten genom hela cupen. Lotten avgör hemmaplan i samtliga omgångar, finalen inkluderad. Ingen seedning gäller. Precis som i herrarnas FA-cup går United in i omgång 3, då det återstår 64 lag.

Övriga cuper (ungdom)

Inga detaljer bekräftade.

U18 Premier League Cup är juniorlagets motsvarighet till Ligacupen. Gissningsvis återanvänds formatet från säsongen 2023/24.

Cupen börjar med ett gruppspel där lagen delas in i sju grupper om 4 lag. Då det förmodligen finns färre än 28 klubbar med kvalificerade akademier bjuds något eller några lag in till turneringen.

Gruppspelet brukar vara regionalt anpassat, med två lag från norr och två lag från söder i varje grupp. Enkelmöten gäller i gruppspelet.

Gruppvinnarna och den bästa grupptvåan avancerar till kvartsfinal.

I slutspelet är det enkelmöten där lotten avgör hemmalag. Förlängning

Premier League International Cup gjorde comeback säsongen 2022/23. Lagen som slutar topp 12 i Premier League 2 bjuds in till turneringen.

United slutade tolva i Premier League 2 och är således inbjudna. Huruvida United faktiskt ställer upp återstår att se. Cupen har arrangerats åtta gånger och United har deltagit vid fyra tillfällen.

Formatet torde vara detsamma som de senaste säsongerna. Förutom de 12 engelska lagen deltar 12 internationella lag. Lagen delas in i tre grupper med fyra engelska och fyra internationella lag i varje grupp. Fyra matcher spelas i gruppspelet, på sådant sätt att de engelska lagen spelar mot de fyra internationella lagen. De två bästa i varje grupp samt den bästa grupptrean går till kvartsfinal. I slutspelet är det idel enkelmöten. Samtliga matcher i turneringen spelas på engelsk mark.

Andra cuper blir det nog inte, men på ungdomssidan är det alltid lite ovisst.

Försäsongsmatcher (ungdom)

Inga försäsongsmatcher för ungdomslagen har bekräftats.

Landskamper 2024/25

Herrar

 • 14 juni – 14 juli: EM
 • 15-30 juni: OFC Nations Cup
 • 20 juni – 14 juli: Copa América
 • 15-28 juli: U19-EM
 • 24 juli – 9 augusti: OS (U23)
 • 2-10 september: landskamper
 • 7-15 oktober: landskamper
 • 11-19 november: landskamper
 • 17-25 mars: landskamper
 • 2-10 juni: landskamper
 • 12-29 juni: U21-EM
 • 14 juni – 6 juli: Concacaf Gold Cup
 • sen vår/tidig sommar: U17-EM
 • sen vår/tidig sommar: U20-VM
 • sommaren: U19-EM
 • juli-augusti: Africa Cup of Nations

Turneringar som inte spelas den här säsongen:

 • VM spelas nästa gång sommaren 2026
 • AFC Asian Cup spelas nästa gång i början av 2027
 • U17-VM spelas nästa gång 2025 (datum inte bekräftat men sannolikt i slutet av året, då det är Qatar som arrangerar)

Damer

 • 8-16 juli: landskamper
 • 14-27 juli: U19-EM
 • 25 juli – 10 augusti: OS
 • 31 augusti – 22 september: U20-VM
 • 16 oktober – 3 november: U17-VM
 • 21-30 oktober: landskamper
 • 25 november – 3 december: landskamper
 • 17-26 februari: landskamper
 • 31 mars – 8 april: landskamper
 • 26 maj – 3 juni: landskamper
 • vår/sommar: U17-EM
 • sommaren: Copa América Femenina
 • 2-27 juli: EM
 • sommaren: U19-EM

Turneringar som inte spelas den här säsongen:

 • VM spelas nästa gång sommaren 2027
 • AFC Women’s Asian Cup spelas nästa gång 2026
 • Women’s Africa Cup of Nations ska enligt planerna spelas 2024 men någon turnering ser det inte ut att bli
 • Concacaf W Gold Cup spelas nästa gång 2028
 • Concacaf Women’s Championship spelas nästa gång 2026
 • OFC Women’s Nations Cup spelas nästa gång 2026
Res med oss till Manchester!