Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Ten Hag talar ut / Värvning för U18

Tisdagens Unitedsvep kommer med Erik ten Hags kommentarer från söndagen där han bland annat talade om tränarintervjuerna i United samt holländarens förhandlingar kring nytt kontrakt. I övrigt så har klubben värvat en talang till U18 laget.

Ten Hag talar ut

I söndags så gjorde Erik ten Hag ett framträdande i holländsk TV som expert inför EM matchen mellan England och Serbien. Ten Hag fick bland annat en fråga angående den gångna tränarprocessen i Manchester United där han svarade med att klubben kom fram till att dom redan hade den bästa tränaren på plats. Erik ten Hag förklarade också att det inte var någon hemlighet att klubben pratat med flera olika tränare under de senaste veckorna innan de flög ut till holländarens semesterställe på Ibiza för att diskutera nytt kontrakt.

Angående kontraktet så gav Ten Hag oss insikten att ingenting var klart och att det inte kommer att vara en enkel förhandling. Erik ten Hags kontrakt utgår om 12 månader och Ineos har gjort det tydligt att man vill förlänga avtalet förbi 2025.

Värvning för U18

Manchester United har fullbordat värvningen av 16-årige talangen James Overy. Han förväntas spela för klubbens U18 lag till nästa säsong.

Overy är berättigad att representera både Australien och England efter att 16-årigen lämnat Perth Glory med sin familj förra året för en flytt till södra England. Overy, som främst spelar högerback, fångade intresset hos flera Premier League klubbar efter att han gjort ett moget försäsongs framträdande mot West Ham förra året då han endast var 15 år gammal.

Res med oss till Manchester!