Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

En hälsning från Muss-redaktionen
Glad midsommar!

Vi på Muss-redaktionen vill idag passa på att önska alla Manchester United-supportrar en riktigt glad midsommar. Vi hoppas ni får en härlig dag med god mat och dryck samt härligt umgänge.

Som brukligt vid den här tiden är det ganska mycket stiltje runt klubblagsfotbollen. Istället råder just nu mästerskapsfeber i såväl Europa som Nordamerika, då EM är i full gång och Copa América sparkade igång natten till idag. Noterbart från andra sidan Atlanten är att Lisandro Martinez spelade hela matchen när Argentina vann premiären med 2-0 mot Kanada. Alejandro Garnacho fick däremot ingen speltid.

Från EM har vi fått se Unitedmål från Scott McTominay och Christian Eriksen så här långt. I övrigt är det inga större sensationer att skriva hem om från de våra, än.

Scott McTominay hittade nätet när Skottland spelade oavgjort mot Schweiz.

Det som om något tagit upp lite utrymme i nyhetsrapporteringen är annars Erik ten Hags framtid, vilken vi kan slå fast kommer vara i Manchester.

På transfermarknaden, som officiellt öppnar den 1 juli, är det heller inga affärer som uppges vara nära förestående. Det spekuleras en hel del om ett gäng mittbackar men bortsett från Evertons Jarrad Branthwaite, som ändå uppges vara för dyr, verkar inget konkret intresse finnas.

Rimligen borde United också titta på alternativ till forwardspositionen, då Rasmus Höjlund just nu är utan någon direkt konkurrens.

Muss.se finns mer att läsa, om allt från transferrykten till mästerskapsrapportering. Vi kan även påminna om att ta en titt på det preliminära spelschemat för nästa säsong.

Vi avslutar med ett par hälsningar från några Unitedspelare och ser hur de spenderar sina semesterdagar. Från Muss-redaktionen vill vi återigen passa på att önska en trevlig midsommarafton!

 

Res med oss till Manchester!