Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Hake och Nistelrooy på plats / Kingdon med proffskontrakt / Greenwood i samtal på Carrington

Veckans första nyhetssvep rapporterar bland annat om Rene Hake och Ruud van Nistelrooy han anlänt till Carrington. Det gäller också andra spelare som återkommit efter semestern.

Även Mason Greenwood ska ha varit på plats för ett samtal. Vi hör också att Jack Kingdon har skrivit proffskontrakt.  

Hake och Nistelrooy på plats

René Hade och Ruud Van Nistelrooy som kommer ta plats i Ten Hags stab har anlänt till Carrington. Manchester Evening News har fångat de båda holländarna på bild. Ännu återstår en formell bekräftelse från klubben.

Kingdon med proffskontrakt

Unge mittbacken Jack Kingdon har skrivit sitt första proffskontrakt med Manchester United. Kingdon var tongivande i U18 förra året och har tidigare tränat vid tillfälle med seniorlaget under våren. Han har också kontinuerligt spelat med de skotska u-landslagen och varit lagkapten där.

Det återstår nu att se om Kingdon kommer att få förtroende att delta i seniorlaget under försäsongen och framöver.

Greenwood i samtal på Carrington

Mason Greenwood har varit på Carrington under morgonen och samtalet om sin framtid. Det blev ett kort möte utan träning. Det hela ska enligt rapporterna främst handla om att finna en ny klubb. Marseille och Lazio har haft långt gångna samtal och ska båda ha lagt bud.

Enligt Mirror Football är det Marseille som kommer att vinna dragkampen om Greenwood. En permanent övergång lär bli fallet. Greenwood uppskattas vara värd cirka 35 miljoner pund.

Newell och Rabjohn till U19-EM

De båda försvararna i damlaget, Evie Rabjohn och Lucy Newell är uttagna i Englands u19-landslag och stundande EM i Litauen. Åtta lag kommer att delta i turneringen. England finns i grupp A och kommer att möta värdarna Litauen i första matchen och sedan Serbien och Frankrike. Matcherna kan ses på BBC Sport.

Group A and will first face the hosts Lithuania on the opening day of the tournament, followed by

Många semesterfirare tillbaka

Flera spelare är tillbaka i träning efter semestern. Ett antal är fångade på bild, bland annat Harry Maguire, Antony och Mason Mount. Förhoppningsvis har ledigheten gjort gott. Match väntar i Trondheim mot Rosenborg nästa måndag.

Också Casemiro och André Onana syns på bilder från återkomsten.

Res med oss till Manchester!