Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Utlånade spelare 11/12 – augusti

Ryan Tunnicliffe och Scott Wootton har båda startat få matcher i Peterborough i inledningen av säsongen. Scott har dock agerat stabilt när han fått chansen medan Ryan har varit en drivande kraft de gånger han fått spela. Förväntar mig mer speltid från båda i framtiden.

Ritchie De Laet inledde sin debut med Norwich genom att tappa boll som siste man och sedan orsaka en straff när han väl tappat bollen. Ritchie spelade dock upp sig och var en avgörande faktor för att Norwich inte släppte in något spelmål i den matchen. Har efter det startar varje ligamatch och gjort det bra som mittback, gjorde mål med huvudet mot Stoke.

Joshua King satt på bänken hela matchen i Mönchengladbach andra match för säsongen. Var inte med i truppen alls i första matchen. Fick endast spela fyra minuter i sin tredje match och noll minuter efter det. Fått svårt att komma in i laget hittills.

Oliver Norwood gjorde debut i ligacupmatchen mot Newcastle för sitt Scunthorpe. Oliver var bra med bollen och fick visa upp sin känsliga högerfot vid ett par tillfällen men kunde inte hindra Scunthorpe från att åka ut i förlängningen. Har fått fortsatt förtroende efter det.

Danny Drinkwater fick också förtroende direkt i sin nya klubb Barnsley där han spelade 81 minuter.

Robbie Brady har förmodligen gjort det allra bäst bland de utlånade. Efter att redan i en träningsmatch sänkt Liverpool har han varit ordinarie hela säsongen och senast avgjorde han den täta hemmamatchen mot Reading efter ett väldigt fint mål.

Reece Brown har fått speltid i alla matcher, men ännu inte tagit en given plats i laget.

Bebe är skadad och borta i sex månader.