Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Supporterträffar

Rapport: Supporterträff i Stockholm i samband med Chelsea – United

Ca 30 förhoppningsfulla United-fans i alla åldrar samlades under söndagen för att se matchen mot Chelsea tillsammans.

Vi var nog alla överens om att det såg bra ut till en början, men vi vet ju alla hur det slutade. Två minuter innan Eto’o påbörjade sitt hat trick resonerade undertecknad ungefär enligt följande: “Chelsea känns inte jättefarliga nu när man väljer att spela med en anfallare vars karriär är på väg utför…” Uttalandet fick givetvis ätas upp flera gånger (tre för att vara exakt) och undertecknads axel är något öm efter ett ganska stort antal straffslag från bordsgrannen Pär Johansson.

Karl Björk, efterrätternas okrönte mästare, bjöd på rea-tryfflar (“en låda för 10:-, jag skulle köpt två”) för att trösta, men det räckte föga.

I halvtid lottade Muss Sthlm ut “The Class of ’92” på dvd. Vann gjorde en av de yngre besökarna för dagen, Gustaf. Ett uppskattat pris, eftersom han inte sett filmen än! Andrapriset, en official yearbook 2013, vanns av Marcus L.

Bröderna Johan och Jimmy Jansson fick vid ett flertal tillfällen med sig sällskapet i stämningsfull allsång. Bäst drag blev det när vi sjöng “20 times, Man United…” och “We love United, we do…” Den magra skaran Chelsea-supportrar kunde inte svara upp, trots vinsten.

Förlust, men ändå en trevlig kväll. Vi konstaterar följande. Det går dåligt för vårt älskade lag, men Muss Sthlm blir större och större! Lite glädjeskimmer under en annars dyster period.

Tack för ert engagemang Anna och Rune! Tack alla som kom! Hoppas vi ses snart igen.

Vid pennan, för Muss Sthlm, Björn Appelgren (som lovar att hålla käften och sluta jinxa i fortsättningen).

Muss Sthlm träffas på O’Learys Gamla Stan i samband med Uniteds matcher. Använd informationen nedan för att komma i kontakt med Muss Sthlm och mer information om lokalavdelningen. Anmäl dig gärna till e-postlistan, genom att skicka e-post till stockholm@muss.se, så får du regelbunden information om avdelningens förehavanden.

E-post: stockholm@muss.se
Twitter: @MUSSSthlm
Facebook: MUSS Sthlm

Mer information om Muss Sthlm »

Förutom i Stockholm har Muss aktiva lokalavdelningar i Göteborg, Muss West, Jönköping, UnitedSyd Jönköping, och i Skåne med utgångspunkt i Helsingborg, UnitedSyd. Dessutom är lokalavdelningar i Karlstad och Växjö, där det arrangeras en träff den 1 februari, under uppstart och fler städer tillkommer förhoppningsvis vad det lider. Mer information om våra lokalavdelningar och hur du går till väga om du vill dra igång en lokalavdelning finns under lokalt i menyn.