Supporterträff i Växjö den 1 februari

Muss Växjö kallar till supporterträff på Stars and Stripes i samband med Uniteds bortamatch mot Stoke den 1 februari. Det är nu vi supportrar verkligen behövs för att stötta vårt lag. Det blir tävling med fina priser och info om Muss Växjö.

Plats: Stars And Stripes, Växjö
Dag: Lördagen den 1 februari
Tid: Samling från 15.00
Match: Stoke – Manchester United
Övrig aktivitet: Tävling med fina priser och info om Muss Växjö
Anmälan: Per e-post till petter@fresh.se eller på Facebook
Sista anmälningsdag: Torsdagen den 30 januari

Väl mött önskar Petter!

Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila ake.karlsson@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS