Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Van Gaal antyder att Pedro är på väg

De var inte bara David de Gea på den andra delen av torsdagens presskonferens. Louis van Gaal pratade också en del om Pedro och även om han inte säger det rakt ut så behöver man inte läsa långt mellan raderna för att dra slutsatsen att Pedro är på väg.

Ni måste fråga Pedro, inte mig. Mitt svar är att det är en process mellan en klubb och en spelare och vi är också där. Jag säger ingenting förrän han har skrivit på. När han har skrivit på kommer jag att komma till er och säga: ’Hej, Pedro är här.’ Det är inte fallet och vi ska vänta och se.

Van Gaal påmindes om att han har sagt att United saknar fart och kreativitet. ”Jag hör. Och Pedro är en sådan spelare. Så skriv det!

Van Gaal säger också att Wayne Rooney också kan spela som nummer 10 men att han primärt kommer att fungera som nummer 9. United har förtroende för att Rooney ska göra mer än 20 mål under säsongen. Van Gaal menar vidare att Javier Hernandez är nöjd med sin nuvarande situation, som reserv, och att han annars inte hade varit kvar.


Citat: Guardian