Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Wilson ser fram emot lånet men Giggs frustrerad

United måste givetvis vara mitt mål men det är fantastiskt att få chansen att komma ner hit och hjälpa Brighton. Förhoppningsvis kan det här vara ett steg på vägen för mig och jag kan komma tillbaka till Old Trafford med massor av erfarenhet,” säger James Wilson om att han den närmaste framtiden ska spela för Brighton.

Wilson har fått goda råd av Jesse Lingard, som har spelat för Brighton: ”Jag pratade med Jesse och frågade om råd om hur det var och han sa att det var en fantastisk klubb med en briljant organisation och fantastiska grabbar.

Enligt James Ducker på Times är det emellertid inte alla som är lika förtjusta i att Wilson blir utlånad. Ducker menar att Uniteds assisterande manager Ryan Giggs är besviken på att Wilson inte har fått fler chanser i United. Giggs ser dock fördelar med att låna ut Wilson då han inte får chansen i United.

Det har rapporterats att Louis van Gaal inte håller Wilson speciellt högt. Wilson säger dock att han och Van Gaal var överens om lånet:

[Van Gaal] försöker spelarna så mycket som möjligt, som individer och som en grupp. Han vill få ut det bästa från spelarna och vill veta hur han får ut det bästa av oss. […] Vi var överens innan någon av klubbarna nämndes, Brighton var den första klubben han vill att jag skulle komma till för erfarenhet och han sa att det är en bra klubb där du kan komma och spela din fotboll.

Wilson är bakom Martial och Rooney i kön hos United och när duon var otillgänglig kunde inte Wilson heller spela: ”För att vara ärlig har jag verkligen inte haft någon tur, då jag har haft några små skador när jag har kunnat spela.

Mer från Wilson på Manutd.com och mer om Giggs på Times.