Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Sky Sports: United återkallar Will Keane

Manchester United skickade igår Sam Johnstone på lån till Preston. Det blir måhända inte den enda nyårsaffären mellan klubbarna. Enligt Sky Sports är det nämligen klart att Manchester United återkallar anfallaren Will Keane från sitt säsongslånga lån till Lancashireklubben.

Ingen av klubbarna har ännu bekräftat affären men Prestons manager Simon Grayson bekräftar rapporten för Sky Sports: “[Det hände] de senaste 24 timmarna eller så. United kände att de behövde en extra spelare. Givetvis är det en besvikelse att förlora Will, de senaste veckorna har han hittat formen hos oss. Men det är vad som händer när du får spelare på lån. […] Förhoppningsvis kommer han göra det bra för Manchester United.

Keane har i december haft en fast plats i Prestons startelva, efter att tidigare under säsongen primärt figurerat som inhoppare. Han har dock bara gjort ett mål i ligan och ett i cupen.

Enligt Mirror ska Keane ha träffat Louis van Gaal och bett om att få återvända till United för att visa vad han går för. Van Gaal ska efter samtalet med Keane ha valt att omedelbart återkalla honom.