Van Gaal ger spelarna ledigt efter segern mot Swansea

Guardian rapporterar att Louis van Gaal har valt att ge Manchester Uniteds spelare ledigt efter segern mot Swansea i lördags. Exakt hur lång ledigheten blir framgår inte men det torde röra sig om några dagar. Förhoppningen är förstås att spelarna ska komma tillbaka med laddade batterier.

En av de lediga spelarna är Anthony Martial, som i söndags tog flyget till Paris för att umgås med familj och vänner.

Närmast väntar Sheffield United i FA-cupen på Old Trafford på lördag.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS