Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: De Gea tillbaka, Rojo startar

Om en timme är det avspark mellan Manchester United och Arsenal i Premier League. Startelvorna för dagens enda relevanta fotbollsmatch är nu officiella.

I Manchester United noterar vi att David de Gea är tillbaka i spel och att Marcos Rojo får chansen i försvaret, återstår att se om det blir som mittback eller vänsterback. Carrick fortsätter i försvaret och med Blind eller Rojo bredvid.

Offensivt är det samma uppställning som mot Midtjylland, vilket betyder att Marcus Rashford gör sin andra start för Manchester United.

United har en extremt oerfaren avbytarbänk, med idel U21-spelare undantaget reservmålvakten Romero. Vi noterar att Timothy Fosu-Mensah, som rapporterat, för första gången är med i truppen. Han har fått nummer 51. Vi noterar också att Adnan Januzaj är tillbaka i truppen efter skadefrånvaro. Jämfört med matchen mot Midtjylland har Regan Poole, Donald Love och Joel Pereira ställts åt sidan.

I Arsenal noterar vi att förre Unitedspelaren Danny Welbeck startar på topp, vilket betyder att Giroud inleder på bänken. Gabriel tar plats bredvid Koscielny i mittförsvaret.

Manchester United

De Gea
Varela, Carrick, Blind, Rojo
Schneiderlin, Herrera
Lingard, Mata, Memphis
Rashford

Avbytare: Romero, McNair, Riley, Fosu-Mensah, Weir, Januzaj, A Pereira

Arsenal: Cech; Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal; Coquelin, Ramsey; Walcott, Ozil, Alexis; Welbeck
Avbytare: Ospina, Mertesacker, Gibbs, Eleny, Campbell, Iwobi, Giroud

Avspark 15.05.

COME ON UNITED!