Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tweets och sånt: De Geas stalker Herrera

Efter segern mot Zorya twittrade Marcus Rashford att han var nöjd med resultatet. Det var såklart ointressant. Men han gjorde det med en bild på Uniteds lagbild inför matchen. Och den kan vi inte lämna okommenterad.

Det vi ser är oacceptabelt. Till att börja med är det sju spelare som står upp och fyra som sitter ner. Det ska givetvis vara sex som står och fem som sitter. Allt annat är fel och borde faktiskt generera i poängavdrag, alternativt uteslutning från turneringen.

Men det slutar inte där. Juan Mata har åtminstone förstått att han ska hålla armen om spelaren bredvid sig (vilket också alla på den övre raden har förstått). Men Jesse Lingard och Marcus Rashford behöver hålla en hand i gräset för att hålla balansen. Småbarn löser ju sånt!

Men Lingards och Rashfords brott mot FN:s konvention om lagbilder bleknar i jämförelse med Marcos Rojos pose. Killen klarar inte ens av att sätta sig på huk. Det är verkligen bedrövligt. Spontant känner jag att livstids avstängning är det enda rimliga straffet.

Som Unitedsupporter skulle jag skämmas mindre om en Unitedspelare ertappades med att ha tagit anabola steroider för solbrända läppar.

Trots undermåliga lagbildskunskaper blev Jesse Lingard landslagsuttagen. Lingard är den första landslagsspelaren från Dab University.

Ander Herrera blev också landslagsuttagen. Han hakade genast på David de Gea.

Så, vad har musiksmak med saken att göra? Jo, nyligen sa Herrera: “Jag skulle inte dela rum med David de Gea, för han sjunger alltid. Han spelar alltid värdelös musik. Han gillar att spela väldigt, väldigt gammal musik från Spanien. Ibland säger jag till honom att han ser ut som min farfar. Jag försöker vara så långt borta som möjligt när han spelar musik.

Jag måste säga ärligt, vi är väldigt bra vänner. Men jag kan inte dela rum honom, 100 procent.

Aston Villa hånades på Twitter av Virgin Trains (sånt ska Virgin Trains givetvis ge fan i, de utsugarna tjänar massor med pengar på fotbollssupportrar). Det är ju bara det att tågbolag aldrig har överhanden. Villa behövde bara nämna tidtabellen för att vinna debatten.

Emily från Uniteds flicklag har kallats upp till U17-landslaget. Kul för henne. Mindre kul för Emily att hon aldrig får chansen att spela seniorfotboll för United. För United har ju horribelt nog inget damlag.

Eric Bailly behöver ingen ytterligare kommentar.

https://twitter.com/DoronSalomon/status/782558391277350913

En hel fotbollsvärld gläds åt att AFC Wimbledon är före MK Dons i tabellen.

Memphis åkte på landslagsuppdrag. Vilket gav honom chansen att spela fotboll på samma plan som Paul Pogba.

Anthony Martial fick också vara med och leka.

Jesse och Marcus fick skäll däruppe. Men vi kan ju inte vara arga på dem för länge.

Så ett gäng på svenska:

Patrice Evra får det sista ordet. Och det bästa ordet.

Res med oss till Manchester!