Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Presentation av Manchester Uniteds ungdomsspelare säsongen 2017/18 del 2

Vi presenterade tidigare en rad biografier om Uniteds ungdomsspelare. Nu är det dags att presentera resterande spelare, som är nya i U18 inför säsongen.

Ethan Laird (U17)

Ytterback som är född i augusti 2001, men redan ordinarie i U18 men även i U19. Kan spela på både kanterna. Kvick och teknisk som alltid vill fylla på. Tuff trots sin ringa ålder.

Brandon Williams (U17)

Lokal kille som trivs bäst som ytterback. Fått sparsamt med speltid hittills, men visat mångsidighet i sina inhopp. Ännu en kvick och teknisk spelare.

Arnau Puigmal (U17)

Teknisk mittfältare som kom från Espanyol i somras. Inledde med ett frisparksmål i sin debut. Bra dribbler och bra fötter, en mycket spännande och eftertraktad talang som valde United.

James Garner (U17)

Var kapten i U16. Kan spela mittback men har mest spelat som defensiv mittfältare i både U18 och U19. Besitter ett bra passningsspel och är väldigt mogen i sitt spel.

Dylan Levitt (U17)

Walesisk mittfältare som varit i United en längre tid. Poängstark trots relativt få chanser.

Millen Baars (U18)

Forward som kom från Ajax i somras. Väldigt högt rankad. Inte riktigt kommit in i Unitedlivet ännu, får några inhopp här och där.

Largie Ramazani (U17)

Ung yttermittfältare från Belgien men kom från Charlton till United. En för framtiden, som dock redan satt avtryck i U18 med både mål och assist.

D’Mani Mellor (U17)

Forward från Manchester. Mest fått kortare inhopp men redan satt avtryck med mål.

Mason Greenwood (U16)

Ung offensiv mittfältare med öga för mål. Kvick, bra dribbler men även bra på att ta sig in i straffområdet och avsluta, med både fötterna och huvudet. Mycket intressant spelare.

Embed from Getty Images

Ethan Galbraith (U17)

Nordirländsk mittfältare som skrev på för United i somras. Defensiv spelare framför allt. Fått en del speltid och gjort det bra.

Dion McGhee (U17)

Mittfältare född i Oldham. Trivs bäst som yttermittfältare. Får svårt att få mycket speltid nu utan får mest rikta in sig på att vara reserv.

Di’Shon Bernard (U17)

Mittback som kom från Chelsea i somras. Har endast fått ett inhopp och kommer få kämpa för att få speltid den här säsongen.

James Thompson (U17)

Målvakt född i Warrington vid Manchester. Spelade U16 ifjol men reserv nu bakom Fojticek.

Jacob Carney (U17)

Ny ung målvakt som knappast lär spela något denna säsong utan får träna med laget.


Alla spelarpresentationer kan läsas här.