Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Datum mot Yeovil bestämt; Sista dagen i Dubai; Osannolika rykten om Sanchez

Embed from Getty Images

Manchester Uniteds träningsläger i Dubai lider mot sitt slut, laget har idag haft sin sista träning och allt verkar ha gått som det skall. Dessutom har speldatum för FA-cupens fjärde omgång bestämts, vi har läst saker om Alexis Sanchez och slutligen så har Demetri Mitchell satsat sina kort på Skottland.

Yeovil på en fredag

Datumen för FA-cupens fjärde omgång sattes idag. Manchester United kommer spela mot Yeovil fredagen den 26 januari med avspark 20.55 svensk tid.

Om inte Yeovil av någon anledning skulle flytta matchen (kanske för att få in mer folk) så spelas den på Huish Park som rymmer 9565 åskådare.

På väg hem från Dubai

Manchester United är enligt rapporterna på väg hem från Dubai. Laget har i alla fall haft sin sista dag i sol och värme för den här gången. Vad det verkar har det varit ett lyckat läger, bilderna har visat på ett lag som verkar vara i harmoni. Konstigt vore väl annat, Manchester United är inte dummare än att de kan fejka fram en fin yta även om det skulle vara dåligt inom laget, men just nu får i alla fall jag känslan av att laget mår bra. Dessutom verkar Antonio Valencia vara så gott som redo för comeback, något som känns oerhört positivt.

Bilder från sista dagen ser ni här.

Men ta dessutom gärna en titt på Daley Blinds fina känsla.

Sanchez…

Tidigare idag “exploderade” internet med rykten om att Manchester United gett sig in i kampen om Alexis Sanchez, för att försöka sno honom framför Pep Guardiola och Manchester City.

Dessa rykten skall tas med både två och tre grävskopor salt. Ingenting, absolut ingenting, tyder i nuläget på att Alexis Sanchez skulle vara på väg till den finare delen av Manchester. Sannolikt är det Sanchez agenter som sprider ut ryktet om att United skulle vara intresserade, för att sätta press på City att hosta upp pengarna direkt. Chilenaren verkar angelägen om att komma från Arsenal, och vem skulle inte vara det när möjligheten finns att gå till City och få en “gratis” ligatitel.

Grattis Bryan!

Manchester Uniteds legendar Bryan Robson, som spelade sammanlagt 461 matcher (varav 345 i ligan) i klubben fyller år idag. Då han är född 1957 kan vi med enkel huvudräkning konstatera att han fyller 61 år.

Grattis Bryan!

Och slutligen, lite Mitchell

Igår var det James Wilson som lämnade United för att söka lyckan på lån. Ikväll fick vi veta att Demetri Mitchell valt samma väg, om än till annan klubb. Mer om det här.