Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Raiola vill samtala i november; 14 år sedan Rooneys debut

Manchester United laddar för en helg med fyra matcher. Först ut är reservlaget, klockan 15.00 idag. Annars är det förstås fortsatt fokus på Paul Pogba och så minns vi Wayne Rooneys debut.

José Mourinho håller presskonferens senare idag. Vi återkommer med en rapport därifrån sent ikväll.

Raiola vill samtala i november

Paul Pogbas agent Mino Raiola avser att träffa representanter för Manchester United i november. Detta för att diskutera Pogbas framtid. Åtminstone är det vad Fabrizio Romano rapporterar i Guardian.

Anledningen till att samtalen ska äga rum först i november är för att Raiola vill avvakta och se om José Mourinho fortfarande är manager för United.

Spontant tänker jag att det är Raiola som är källan till den här nyheten.

Arnautovic redo

West Hams manager Manuel Pellegrini snackade med media tidigare idag.

  • Lagnyheter: Marko Arnautovic är redo för spel. Pellegrini ville inte avslöja huruvida Grady Diangana, som i veckan sköt två mål i sin a-lagsdebut, kommer att vara med i truppen.
  • Om Mourinho: “Jag tycker att José fortsätter vara en toppmanager. Han har haft en strålande karriär.”

Mer från Pellegrini på West Hams hemsida.

Fyra Unitedmatcher i helgen

Den här helgen har vi fyra Manchester United-matcher att se fram emot!

  • Reservlaget är först ut. Om knappa timmen (15.00) är det avspark mot Norwich. Matchen kan ses på MUTV/Viaplay.
  • Herrlaget: Tidig lördagsmatch för herrarna, med West Ham som motståndare. Avspark 13.30 imorgon. Viasat Sport Premium och Viaplay visar.
  • Juniorerna inleder säsongens U18 Premier League Cup med match mot Newcastle. Den matchen går samtidigt som matchen mot West Ham, varför den inte visas.
  • Damlaget står inför sin förväntat svåraste uppgift i ligan hittills, då Durham gästar Leigh Sports Village på söndag klockan 13.00. I skrivande stund har jag inte hittat något om tevesändning men låt oss hoppas att MUTV tar sitt förnuft till fånga!

14 år sedan Rooney debuterade

Den 28 september 2004 gjorde Wayne Rooney sin Manchester United-debut. Hur det gick vet vi alla. Bilderna vill vi se igen!

Res med oss till Manchester!