Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Officiellt: Andreas Pereira signerar långtidskontrakt

Embed from Getty Images

Manchester United meddelar på fredagen att Andreas Pereira har signerat ett nytt långtidskontrakt med klubben. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2022/23, med en option på ytterligare ett år.

Pereira, som är född i Belgien men spelar landslagsfotboll för Brasilien, har nu hunnit bli 23 år gammal. Hans gamla kontrakt skulle ha löpt ut efter den här säsongen. Mittfältaren värvades till Uniteds akademi säsongen 2011/12 och han har till dags dato hunnit med 35 matcher (bara 11 från start) och 2 mål för United.

Andreas Pereira säger:

Jag har spenderat så lång tid i Manchester att jag nu ser staden och klubben som mitt hem och jag är extremt glad att fortsätta min karriär här. Managern har visat stor tillit till mig och jag kan inte bärga mig för att den här säsongen ska börja, under hans ledning.

Vi vet alla att vi måste jobba hårt och det började på försäsongens första dag. Jag kommer att göra allt jag kan för att hjälpa oss att prestera på det sätt vi behöver, den här säsongen och framöver. Jag vill också tacka min familj för den tillit de har visat mig och gud för möjligheten han har gett mig.

Ole Gunnar Solskjaer säger:

Andreas är ännu en spelare som har tagit sig igenom vår akademi och förstår vad det betyder att spela för Manchester United. Han kom från ett annat land men han förstod snabbt vad det betyder att spela för den här klubben och han tar det inte för givet.

Andreas har blivit en viktig del av truppen med hans energi och hårda arbete på mittfältet. Han jobbar nonstop på träning varje dag, har en fantastisk karaktär och vet vad han måste göra för att fortsätta sin utveckling här. Vi ser alla fram emot att jobba med honom säsongen som kommer.