Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Chelsea

Imorgon söndag är det premiär för årets Premier League (idag och igår var naturligtvis bara uppvärmning). Manchester United tar emot Chelsea i matchen som faktiskt betyder något, och nu har vi fått den provisoriska trupp Ole Gunnar Solskjaer tagit ut.

Norrmannen har tagit ut en stor trupp som samlades på The Lowry Hotel. Hela 22 spelare fångades på bild av Manchester Evening News fotografer.

Målvakter: David De Gea, Sergio Romero, Lee Grant
Försvarare: Aaron Wan-Bissaka, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Phil Jones, Axel Tuanzebe, Chris Smalling, Luke Shaw, Ashley Young
Mittfältare: Paul Pogba, Andreas Pereira, Jesse Lingard, Juan Mata, Angel Gomes
Anfallare: Marcus Rashford, Anthony Martial, Mason Greenwood, Tahith Chong, Daniel James

Uppdatering: I den första versionen saknades Daniel James i truppen. Han är med.

Utöver dessa verkar det som att Fred, Scott McTominay och Nemanja Matic också finns med, men att de av någon anledning missades. Däremot skall Marcos Rojo och Matteo Darmian inte vara med, då det finns en möjlighet att dessa spelare säljs innan augusti är över.

Av juniorerna ser det ut som att Mason Greenwood ligger närmast till speltid i nuläget. Dels pratade Solskjaer extra om honom vid gårdagens presskonferens, dels var han den enda av de aktuella juniorspelarna som inte medverkade i någon av junior- eller U23-matcherna i veckan, något som tyder på att Solskjaer ser honom som en permanent del av A-truppen redan.

Res med oss till Manchester!