Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Resultat (U23): Manchester United – Fulham 1-0

Reservlaget tog en tung seger hemma mot Fulham under fredagskvällen i en match som innehöll i princip allt man kan tänka sig. 

Det såg länge ut som att United skulle få nöja sig med en pinne, trots att man dominerat större delen av matchen och lägg därtill att Fulham spelade större delen av andra halvlek med en man mindre. Men det logiska målet skulle sent omsider komma, detta efter att en av planens bäste spelare, Largie Ramazani, åkt slalom genom bortaförsvaret och sedermera serverat en fristående Dylan Levitt som placerade in bollen i nät.

Men dramatiken var inte slut där. På stopptid tilldelades gästerna en straff som inte ens existerade (och ungefär i samma veva visades även Uniteds kapten, Brandon Williams, ut efter att ha dragit på sig två gula kort). Tråkigt nog var det vår svenske representant, Anthony Elanga som orsakade den. Desto roligare då att Matej Kovar gick rätt och räddade både straff och tre poäng åt United.

Manchester United- Fulham 1-0 (0-0)

Premier League 2, division 2, 13 september


1-0 (88) Dylan Levitt (Ramazani)


Uniteds lag: Kovar; Williams (c), Mengi, Fish, McGhee (Helm 60); Garner, Galbraith; Ramazani, Levitt, Elanga; Mellor


SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK