Resultat (U18): West Bromwich Albion – Manchester United 2-3

Manchester Uniteds juniorer vände tvåmålsunderläge till seger borta mot West Bromwich Albion i U18 Premier League Cup. Lagkapten Charlie McCann förde United upp till lika med två straffmål och sedan kunde Omari Forson avgöra.

I en vidöppen match skulle West Brom gå upp till 2-0 under matchens första åtta minuter. United skulle dock komma tillbaka till 2-2 med två straffmål mitt i första halvlek.

Efter paus var United spelförande medan West Brom hotade på kontringar. Segermålet skulle komma med kvarten kvar, då Deji Sotona la upp för Omari Forson.

Trots segern blir det ingen fortsättning i cupen för United, något som var klart på förhand. United slutade tvåa i gruppen med fem poäng men det blev Stoke och Everton (båda sex poäng) som gick vidare som bästa grupptvåor.

Mer matchdiskussion i kommande ungdomskoll.

West Bromwich Albion – Manchester United 2-3 (2-2)