Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Officiellt: Aimee Palmer lämnar Manchester United

Embed from Getty Images

Manchester United bekräftar på måndagen att Aimee Palmer kommer att lämna klubben när hennes kontrakt löper ut den här månaden. Palmer gjorde 15 matcher som Unitedspelare, samtliga säsongen 2018/19.

Palmer, som har representerat det engelska U21-landslaget, var hösten 2019 utlånad till Sheffield United. Hon blev sedan återkallad till United i januari men när säsongen avslutades hade hon ännu inte fått någon speltid.

Casey Stoney säger:

Aimee har varit med oss från början av den här resan och kommer för alltid vara en del av Manchester United Women’s historieskapare. Jag har sett henne växa både som en spelare och som person, både på och utanför planen, och jag vill tacka henne för hennes insatser de senaste två åren och önska henne den bästa lyckan framöver.

Under debutsäsongen i United gjorde Aimee Palmer ett mål på femton matcher (varav sju från start), då hon hjälpte United att vinna Women’s Championship. Fortfarande tonåring (hon fyller 20 år i sommar) lär Palmer inte ha några stora problem att hitta en ny klubb.

Palmer blir den andra bekräftade spelarförlusten för damlaget. Sedan tidigare står det klart att reservmålvakten Aurora Mikalsen lämnar klubben. Det förefaller vara troligt att ytterligare någon eller några spelare lämnar klubben. Hittills är inga nyförvärv bekräftade men det torde bara vara en tidsfråga.

Vi önskar Aimee Palmer lycka till i framtiden!