Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Van de Beeks agent slår ner rykten; Greenwood lämnas utanför landslaget

I dagens nyhetssvep får ni möjlighet att läsa om vad Donny Van de Beeks agent säger om de rykten som menade att hans klient skulle vara missnöjd över starten i Manchester United. Vidare rapporterar vi om att Mason Greenwood lämnats utanför det engelska landslaget medan Harry Maguire åter är tillbaka.

I övrigt har Deji Sotona fått tag på en ny klubb medan damlagets möte med West Ham har fått en ny avsparkstid.

Van de Beeks agent slår ner rykten

Donny Van de Beek har fått knappt med speltid i de två inledande ligamatcherna. Detta gick en rådgivare till holländaren vid namn Sjaak Swart ut och kritiserade för några dagar sedan, medan han samtidigt menade att Van de Beek varit besviken över starten i klubben. Nu har Van de Beeks agent gått ut och slagit hål på dessa påståenden.

Agenten, vid namn Guido Albers, berättade för Sky Sports att Van de Beek är ”väldigt glad i Manchester United och har en bra relation med Ole Gunnar Solskjaer, klubbens personal och sina nya lagkamrater”. Vidare har det inte funnits något problem alls sedan flytten från Ajax.

Sjaak Swart ska ha pratat om sina egna åsikter och ingenting annat.

”Donny är väldigt glad över varje minut han kan spela i en Manchester United-tröja”, avslutar agenten.

https://twitter.com/skysports_bryan/status/1311296053652656128?s=21

Landslagsuttagningar – Greenwood utelämnas

Harry Maguire är åter tillbaka i det engelska landslaget efter att han fått stå över senast på grund av sina rättsliga åtaganden. Dessutom är både Marcus Rashford och Dean Henderson uttagna. En som lämnats ute är Mason Greenwood, efter dennes mindre lyckade historia på Island senast tillsammans med Manchester Citys Phil Foden (som inte heller blivit uttagen).

Både Daniel James och Dylan Levitt (som är utlånad till Charlton) är uttagna till det walesiska landslag som ska ta sig an England, Irland och Bulgarien under det kommande landslagsuppehållet.

Ändrad matchtid mot West Ham

Damernas kommande möte mot West Ham har fått en ny starttid. Matchen kommer nu att sparkas igång den 18 oktober klockan 13.3o, svensk tid.

Ny klubb för Sotona

Deji Sotona, som tackade nej till en förlängning med United i somras, har nu skrivit på ett kontrakt med Nice i den franska ligan.

Silly season – följ vår livblogg!

Under de sista intensiva dagarna av transferfönstret har vi öppet vår liveblogg som fylls på löpande. Häng jättegärna med där!

Liveblogg: Silly seasons sista skälvande dagar

Följ Champions League-lottningen!

Liveblogg: Lottning till Champions Leagues gruppspel